Sahil Külliye Projesi İçin İlk Adım Atılıyor

Sahil Külliye Projesi İçin İlk Adım Atılıyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın On numara projeleri arasında yer alan “Sahil Külliye” projesi uygulama safhasına geçiyor. Yaklaşık 5 bin metre karelik alanın dolgu çalışmaları start alacak.

 Rize Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalar neticesinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Milletvekili Adayları Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, İl Başkanı Muhammet Avcı, Partili yöneticiler, Teknik ekip ve Rize Kültür Sanat Vakfı yetkilisi Hattat Ahmet Zeki Yavaş’ın katıldığı Belediye başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, “Sahil Külliye” projesi bugünkü adıyla “Mavi Şehir Projesi” masaya yatırıldı.

BAŞKAN KASAP, DOLGU ÇALIŞMALARI HAFTA İÇİNDE BAŞLATILACAK…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada : “ Kentin genişleme alanı üzerinde yeni bir merkez olarak öngördüğümüz Sahil Külliye Projesinin birkaç ay önce saha çalışmalarını yapmıştık. Bu çerçevede sahildeki dolgu alanının tamamı yeniden dizayn edilecek. Var olan alan yeterli olmadığından öncelikle 5000metrekare yeni bir dolgu alanı oluşturulacak. Seçim sürecinde de verdiğimiz söz çerçevesinde 10 Numara Projelerimizin en başında gelenlerden bir tanesi olan Sahil Külliye projesi, bu günkü adıyla Mavi Şehir Projesi konusunda Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal, Vekil adaylarımız, İl Başkanımız ve Teknik ekiple yaptığımız bu toplantıda son adımlardan birini atarak dolgu çalışmalarını Hafta içinde hayırlısıyla başlatacağız inşaallah”dedi.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.