Şehit Erhan Dural Kız AİHL başarıdan başarıya koşuyor

Şehit Erhan Dural Kız AİHL başarıdan başarıya koşuyor

Şehit Erhan Dural Kız AİHL başarıdan başarıya koşuyor. Eğitime başladığı günden bu yana sürekli başarı ivmesi gösteren proje okulu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasına 9. sınıf öğrencisi Ceylin Sancaktutan ile katılarak ilde birinci oldu.

 Şehit Erhan Dural Kız AİHL başarıdan başarıya koşuyor. Eğitime başladığı günden bu yana sürekli başarı ivmesi gösteren proje okulu, 4 Aralık Dünya  Madenciler Günü münasebetiyle lise öğrencileri arasında  düzenlenen kompozisyon yarışmasına 9. sınıf öğrencisi Ceylin Sancaktutan ile katılarak ilde birinci oldu.

Sponsorluğunu Çayeli Maden İşletmelerinin yaptığı program, Çayeli Fen Lisesinin organizesinde gerçekleşti. 4 Aralık 2019 tarihinde  gerçekleşen kutlama programında birinci gelen kompozisyonunu tekrar okuyarak katılımcılara duygulu anlar yaşattı.Çayeli Bakır İşletmeleri’nin kendisine takdim ettiği ödülü, madende şehit olan kardeşlerimizin ailelerine bağışlayan öğreci bu davranışıyla büyük takdir topladı.




 

 
 Okul müdürü Yaşar KESKİN ,
 
"Bizleri bu örnek davranisi ve birinciliği ile gururlandıran  öğrencimizi tebrik eder, öğrencimizin  başarısında katkı sağlayan herkesi tebrik ederim" dedi.
 
escort bursa

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.