ŞEHZADELER YOLU PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

ŞEHZADELER YOLU PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

2018 yılı gençlik projeleri destek programı ı. Çağrı dönemi kapsamında tarafımızca hazırlanan “şehzadeler yolu” isimli projenin tanıtım toplantısı proje koordinatörü Asuman BİLGİN YURDAÖZ tarafından gerçekleşti...

 2018 yılı gençlik projeleri destek programı ı. Çağrı dönemi kapsamında tarafımızca hazırlanan “şehzadeler yolu” isimli projenin tanıtım toplantısı proje koordinatörü Asuman BİLGİN YURDAÖZ tarafından gerçekleşti..  

Toplantıya Rize İl Milli Eğitim Şube müdürleri, Gençlik Merkezi müdürü, TÜMSİAD, Okul müdürleri, Birsen ERTAN, Erdoğan MURADOĞLI, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
Proje amacı, kapsamı ve beklenen sonuçlar Asuman BİLGİN YURDAÖZ tarafından açıklandı..


 
Proje kapsamında öğrencilere fotoğraf eğitimi aldırılacak ve üç şehzade şehrine gezi düzenlenecek...
 
Proje ile gençlerin milli değerlerine bağlı, çevreye saygılı, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, toplumsal aidiyet duygusu yüksek, toplumsal hayata aktif katılan, fotoğraf sanatı ile ilgilenen, kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirilecekleri imkân ve zemini oluşturmak amaçlanmakta.
 
Bu proje ile gençlerin ortak bir amaç etrafında, birlikte ve uyumlu çalışma kapasitelerinin geliştirilmesi de amaçlanmaktadır.


 
Proje gençlerin tarihsel mirası tanıyarak, bu mirası sahiplenme, koruma, geliştirme, üst düzey bir kültürel bilgi birikimi sağlama açısından son derece önemlidir.
 
Gençlerin günümüz koşullarının, nasıl bir geçmişten geldiğini anlaması, geleceği yapılandırırken daha zengin ve bilinçli bir düşünce yapısına sahip olmasını sağlayacaktır. İlimiz dışında çıkmamış olan öğrencilerimizi yapacağımız bu projeye dâhil ederek onların tarihlerini farklı Anadolu şehirlerinde tanımaları ve öğrenmeleri de sağlanacak..
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.