Serdar tuncer rizelileri büyüledi

Serdar tuncer rizelileri büyüledi

Serdar tuncer rizelileri büyüledi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Rize Müdürlüğü tarafından, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 'Serdar Tuncer Şiir Dinletisi' düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlanmasının ardından, gençlere yönelik aktivitelerini hızlandıran Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Rize'de düzenlediği programlarına devam ediyor. Rize Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Serdar Tuncer Şiir Dinletisi' programına, Rize Valisi Nurullah Çakır, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Haydar Bayrak, Rize Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kenan Sali ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.
Salonun hınca hınç dolduğu etkinlikte adeta izdiham yaşandı. Sahnede kendine has üslubu ile şiirlerini seslendiren Tuncer, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Şiirleri kadar renkli üslubu ile de izleyenlerden büyük alkış alan Tuncer, anlattığı hikayelerle zaman zaman salonu kahkahaya boğdu. Tarihten ve padişahlardan örneklerde veren Tuncer, Rize’de düzenlenen etkinlikte gördüğü ilgiye hayran kaldığını da vurguladı. Bir saat 20 dakika süren programdan sonunda Tuncer’e çeşitli hediyeler verilerek, süper lige çıkan Çaykur Rizespor atkısı boynuna takıldı.
Burada bir açıklama yapan Rize Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Kenan Sali, “Bu faaliyetlerimiz de daha çok öğrencilerimizin sosyal alanda eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Zaman zaman yapılan bu programlara katılımın yüksek olması bizi yeni arayışlara ve bu tür programların yenisini yapmaya itiyor. Bizi kırmayıp programa katılan başta sayın valimiz Nurullah Çakır’a, Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Haydar Bayrak’a ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Programın sonunda katılımcılara kokteyl düzenlenerek ikram yapıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.