Siyaset Akademisi Kayıt Süresi Uzatıldı

Siyaset Akademisi Kayıt Süresi Uzatıldı

19 Ocak’ta sona erecek olan AK Parti Siyaset Akademisi kayıtları yoğun talep üzerine 26 Ocak Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

 19 Ocak’ta sona erecek olan  AK Parti Siyaset Akademisi kayıtları yoğun talep üzerine 26 Ocak Cuma günü mesai saati bitimine  kadar uzatıldı.

AK Parti geleneği haline gelen 2008 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan Siyaset Akademisi 18. Dönem kayıtları teşkilatların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda 26 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldı.
 
Önümüzdeki şubat ayında 18. dönemi başlayacak olan Siyaset Akademisi, “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” eğitim programı adı altında Cumhurbaşkanımızın “Dünya 5’ten Büyüktür”, “2023 Vizyonu” ile “Yerli ve Milli Ekonomi” konularının tartışılacağı, özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı, içerisinde kişisel gelişim konularını da kapsayan bir akademi programı müfredatından oluşmaktadır.
 
Siyaset Akademimize katılmak için 18 Yaşını doldurmuş ve Türk vatandaşı olmak yeterlidir. Demokratik katılıma, siyasete ve ekonomiye ilgi duyan, sosyal ilişkilerini daha da geliştirmeyi hedefleyen, kişisel birikim ve donanımını artırmak isteyen herkes bu programa katılabilecektir.
Akademimizin kayıtları İl Başkanlığımızda kabul edilecektir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.