Süper Kızlara Vali Yemeği

Süper Kızlara Vali Yemeği

Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından Rize'nin Gönül Elçisi olmaya hazır olan Ardeşen GSK yönetici ve sporcuları onuruna yemek verildi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol Süper Liginde Rize'yi başarıyla temsil eden ve Avrupa Kupasına katılma mücadelesi veren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve sporcuları onuruna bir akşam yemeği verdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından; Ardeşen Gençlik ve Spor Hentbol Takımı onuruna verilen akşam yemeğine Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, spor kulübü yöneticileri ve sporcular katıldı.

Yemekte sporcu ve yöneticileri başarılarından dolayı kutlayan Vali Çakır, gençlerimizin önemli bir sorumluluk üstlendiğini, kızlarımızın bu çabaları hem kendileri açısından, hem de kendilerini örnek alan gençler açısından önemli olduğunu ve bu sporcuların aslında sosyal bir sorumluluk üstlendiğini dile getirdi.


Ayrıca, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in koordinasyonunda başlatılan ‘Gönül Elçileri Projesi’nden özetle bahseden Vali Çakır, “Toplumumuzun temeli olan aile kurumunun güçlendirilmesi adına bu projenin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini” ifade etti.

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü sporcuları ise başlatılan bu önemli ve anlamlı projeye Ardeşen İlçesi’nde sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına hentbol sporunu öğreterek destek olmak istediklerini ve bu konuda Ardeşen’in Gönül Elcileri olacaklarını ifade ettiler.


Yemeğe katılan İl Genel Meclisi Başkanı ve Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gültekin, yaptığı değerlendirmede; “Kızlarımızın sportif başarının yanı sıra birer gönül elçisi olmalarından büyük mutluluk duyduğunu” söyledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.