Tatlıses Lahmacun Rize’ de Açıldı

Tatlıses Lahmacun Rize’ de Açıldı

Türkiye genelinde 250 çiğ köfte şubesi ile hizmet veren Tatlıses Gıda, 2014 yılı şubat ayında gıda sektörüne yeni bir franchise sistemi kazandırdı. Çiğ köfteden sonra lahmacun franchiseı da vereceklerini açıklayan markanın yeni yatırım fırsatı, girişimciler tarafından yoğun bir taleple karşılandı. “Tatlıses Lahmacun” markasıyla bayileşmeye devam eden firma, son lahmacun franchiseını Rize’de açtı.

  Girişimcilere fırsat yaratan karlı ve güçlü franchising yapısı ile hizmet veren Tatlıses Gıda, Tatlıses Lahmacun alt markasıyla bayileşmeyi sürdürüyor. 2015 yılında 40 lahmacun franchise’ına ulaşmayı hedefleyen marka son olarak “Tatlıses Lahmacun” u Rize’de hizmete soktu. Yüksek kar marjları ve bayi koruma politikasıyla hareket eden marka girişimcilerin büyük ilgisini görürken; firma yetkilileri lahmacun bayileri için son 2 ay içerisinde 500’ün üzerinde talep geldiğini açıkladı. Anlaşma yapılan bayilere mimarlık hizmeti de veren marka,  yapım aşamasından, usta ve satış eğitimlerine kadar tüm süreçlerde bayilerinin yanında yer alıyor. Aynı marka çatısı altından rekabet ortamı yaratmak istemeyen Tatlıses Gıda, kazanç koruma politikasıyla, yüz ölçümü küçük olan illerde 1’den fazla bayilik verilmeyeceğinin altını önemle çiziyor.İşletme Sahipleri Mustafa Sevindik , Turgay Birinci, Halil Sancaktutan'In Rize ile buluşturduğu “Tatlıses Lahmacun”Yeniköy Mah. Atatürk Cad. No: 305-A’da Rize halkına hizmet veriyor. Görkemli bir açılış töreni düzenlenirken açılış kurdelesini AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize belediye başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap , Rize Ticaret Ve Sanayi Odası başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borası Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Rize il başkanı Muhammet Avcı , CHP Rize milletvekili adayı Kenan Bıyık , MHP Rize milletvekili adayı Cem Kazmaz kesti .

Uluslararası Ödüllü İlk ve Tek Lahmacun 

Tatlıses Gıda olarak, İSO 9001, 22001, 14001 ve OHSAS olmak üzere 4 farklı kalite sistemi ile tüm süreçleri profesyonelce yönetebilen Tatlıses Gıda, TSE, GİMDES ve HEDEM’den olmak üzere 3 ayrı helal sertifikasıyla üretimini gerçekleştiriyor. Haziran ayında Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (International Taste&QualityInstitude - ITQI) düzenlediği lezzet ve kalite ödüllerinde lahmacun ile Üstün Tat ve Kalite Ödülü’ne layık görülen markanın anlaşmaları imzalanan ve tadilatı devam eden 19 lahmacun franchiseı bulunuyor.




















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.