TEGV’de 20. Etkinlik Yılı Başlıyor!

TEGV’de 20. Etkinlik Yılı Başlıyor!

TEGV’de 20. Etkinlik Yılı Başlıyor!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğumuza okuldan arta kalan zamanlarda özgün eğitim desteği vermek üzere, 29 Eylül 2014 Pazartesi günü tüm etkinlik noktalarının kapılarını 20. kez açıyor.

20. yaşını kutlamaya hazırlanan, Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyor.  TEGV’in 2014-2015 Etkinlik Yılı 29 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

 

TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 80 Etkinlik Noktası, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor. Kurulduğu günden bu yana geçen 20 yıl içinde TEGV, 2 milyona yakın çocuğa ulaştı.

 

Her biri alanında uzman danışmanlar tarafından geliştirilmiş, çocuklarımızın eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını azami seviyede karşılamak üzere hazırlanan, aktif öğrenmeye dayalı, zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen TEGV eğitim programlarında çocuklar eğlenerek öğreniyor.   TEGV’in spordan sanata birçok farklı alanı kapsayan eğitim içerikleri, çocukların yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim gibi temel beceri ve değerlerini destekler nitelikte.

 

Tüm ilköğretim çağındaki çocukların ücretsiz olarak eğitimlere katılabildiği TEGV etkinlik noktalarında kayıtlar 1 Eylül itibariyle başladı. TEGV’in Mahmut Taviloğlu Öğrenim Birimi ilköğretim çağındaki tüm çocukları 29 Eylül’de yeniliklerle dolu etkinliklere bekliyor.

 

 

Etkinlik Noktası Adı       : Rize Mahmut  Taviloğlu Öğrenim Birimi

 

Adres                                   : Yeni Belediye Arkası Piri Çelebi Mah. Alikoğlu Cad.YiNSA Apt.K:1 D:1 RİZE

İrtibat                                  : 0464 214 00 09

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında: 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 36 ilde 10 Eğitim Parkı, 43 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi) ve 3 İl Temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 2 milyona yakın çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesini imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için

www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.