TERCİHTE SON GÜN

TERCİHTE SON GÜN

Ortaokulu başarıyla tamamlayıp iyi bir lisede eğitim alarak üniversiteye hazırlanmak isteyen öğrenci ve onların velileri için artık son günler.

 Ortaokulu başarıyla tamamlayıp iyi bir lisede eğitim alarak üniversiteye hazırlanmak isteyen öğrenci ve onların velileri için artık son günler.

Bu yıl ilk kez öğrenci olarak eğitim-öğretime başlayacak olan Şehit Erhan Dural Fen ve Sosyal Bilimler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrenci ve velilerine yeni bir umut kaynağı oldu.



Okul  kaliteli ve profesyonel bir eğitim-öğretim süreci ,dolayısıyla iyi bir üniversite vadediyor. Açıldığı günden itibaren tüm bölgeden çok yoğun taleplerin geldiğini , TEOG sınavından yüksek puan alan kız öğrencilerin ilgi odağı olduğunu söyleyen kurucu Okul Müdürü Yaşar KESKİN  sözlerine şunları da ekledi: 



  Lise tercih döneminin sonuna gelindiği  şu günlerde değerli velilerimiz ve ülkemizin geleceği öğrencilerimizin fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekmektedir. Okul müdürü ; okulun , geleceğin öncü ve lider kişilerini yetiştirmeyi hedeflediğini ,bunun için iyi bir alt yapısı olan tam donanımlı ve modern bir binaya,ayrıca alanında uzman bir kadroya sahip olduklarını ve güçlü bir şekilde eğitim-öğretime hazır olduklarını vurguladı. Ayrıca okul hakkında detaylı bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerimizin aşağıda belirtilen internet adresinden yararlanarak veya telefon ile iletişim kurarak ya da bizzat okulu ziyaret ederek bilgi alabileceklerini ifade etti. 
Tel: 0464 229 0 999 
https://rizesehiterhanduralkih.meb.k12.tr/
Adres: Taşlıdere mah.Sevgi cad.No :68 Merkez Rize









 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.