TÜRK EĞİTİM-SEN RİZE ŞUBE BAŞKANI MURAT KÖSEOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

TÜRK EĞİTİM-SEN RİZE ŞUBE BAŞKANI MURAT KÖSEOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Murat Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Murat Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Köseoğlu: “Rahmet ve mağfiret ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevgi ve şefkatle birbirimize ellerimizi uzatma ve kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.
 
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bayramlarımız terörün son bulduğu, insanlarımızın huzur ve refah içinde yaşadığı, ülkemizin dirliğinin daim olduğu günlere vesile olsun.” diyen Köseoğlu mesajına şu şekilde devam etti:
 
“Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız zaman dilimleridir.
 
Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir gün değil, insanî ve dinî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Kalbimizdeki manevi duygu yoğunluğu ile, yerine getirmeye çalıştığımız sorumlulukların, kişiliğimizi ve davranışlarımızı kemale erdiren güzel ahlâk ile bütünleşmesi, içimizde yeşerttiğimiz umut ve huzurun bütün insanlık alemini kaplaması, farklılığı zenginlik sayabilen bir anlayışla sevgi ve kardeşlik dolu yarınlara daha bir umutla baktığımız bayramlara ulaşma temennisiyle; bayramın şehrimize, ülkemize, milletimize, Türk-İslam alemine ve bütün dünyaya huzur, barış, mutluluk getirmesini; Doğu Türkistan’da Irak’ta, Suriye’de, Musul,da Kerkük’te ve dünyanın dört bir yanında akıtılan kanın durmasını dilerim.
Bu mübarek bayram günlerinin terörün ortadan kaldırıldığı, ülkemizin refah seviyesinin arttığı, yoksulluğun, işsizliğin son bulduğu, insanlarımızın huzur içinde yaşadığı yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türk milletinin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.