Uruspavivor parkuru kundaklandı

Uruspavivor parkuru kundaklandı

Rize merkeze bağlı Muradiye beldesinde yaşayan bir grup gencin çektiği 'Uruspavivor'ın parkuru kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.

Rize’de bir grup gencin çektiği ve kısa sürede tüm Türkiye’nin ilgisini çeken, Uruspavivor’un parkur alanı kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.

Ulusal kanallara konu olan ve Türkiye’nin dört bir yanından takip edilen Survivor parodisi Uruspavivor’ın parkuru yakan kişi veya kişileri bulmak için jandarma ekipleri harekete geçti. Rizeli gençlerin tamamen kendi imkanları ve el emeği ile yaptıkları parkur kullanılamaz hale gelince bu hafta yayınlanacak bölümü ertelemek zorunda kaldılar . Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan grup  “Değerli uruspavivor izleyecilerimiz çıktığımız bu yolda desteğinizle birlikte güzel yerlere geldik Bir gurup şahıslar kendini bilmez insanlar bu güzel projenin rizemizi tanıtmanın durumunu hiçe sayarak parkurumuzu oyun alanımızı emeğimizle yapdığımız bütün malzemelerimi yakmış durumdadır jandarma ve valilik olayın içindedir en kısa zamanda bu kendini bilmez insanların adaletin önünde hesap verecekdir...(Bu hafta bölümüz ertelenmiş durumdadır en kısa zamanda yeni bölümlerimizle karşınızdayız)”  ifadelerini kullandı.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.