Vali Yazıcı: 'Pazar’ı 10 yıl sonra merak ediyorum'

Vali Yazıcı: 'Pazar’ı 10 yıl sonra merak ediyorum'

Rize Valisi Ersin Yazıcı Pazar Meydanında vatandaşla oturup çay içti ve 'Pazar'ın 10 yıl sonraki halini merak ediyorum' dedi. Vatandaş ne cevap verdi:

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Pazar Belediye Meydan Parkında vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Pazar Meydanının çok güzel bir atmosferi olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "“Bu meydana her geldiğimde kalabalık. Kışın bile burası kalabalık oluyor. Böyle bir meydanınızın olması çok güzel. Karadeniz’de düz alan biraz kıt olduğu için çok fazla yer yok böyle. Pazar’ı 10 yıl sonra merak ediyorum. Şu havalimanı bitmiş, diğer küçük işler bitmiş olduğunda Pazar nasıl olacak çok merak ediyorum.”dedi.

Bir vatandaşın, “Süreyi 10 yıl diyerek biraz uzun tutmadınız mı?” şeklindeki sorusu üzerine Vali Yazıcı, “3-5 yıla toparlar ama 10 yıl sonra çok net değişiklikler olur.” cevabını verdi.


Yine bir vatandaşın, “15 senedir olmadı da şimdi mi olacak?” şeklindeki sözlerine Vali Yazıcı, “Evet şimdi olacak. Pazar’a havalimanı geliyor. Havalimanı birçok şeyi değiştirecek.” ifadelerini kullandı.


Çay konusunda da vatandaşlarla muhabbet eden Vali Yazıcı, “Tarımda işçiliği parayla yaptırmaya başladığınızda para kazanmak zordur. Bu çay için de geçerlidir patates için de.  Ancak zengin adam işini yarıcıya verir. Çayda bana göre kurtuluş organik üretimdedir.” dedi.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.