Vatandaşlar FETÖ elebaşı Gülen'i temsili olarak idam ett

Vatandaşlar FETÖ elebaşı Gülen'i temsili olarak idam ett

Rize'de de darbe girişimi, 15 Temmuz Şehitleri Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar tarafından protesto edildi.

 Ellerindeki Türk bayrakları ile çeşitli sloganlar atan, "Darbeye darbe yapan millete selam olsun", "Başkomutana selam, nöbete devam" yazılı pankartlar taşıyan binlerce kişi, demokrasi nöbetine devam ediyor.

Belediye Başkanı Reşat Kasap, birlik ve beraberlik mesajı vererek, darbe nöbetine devam eden hemşehrilerine teşekkür etti.

Vatandaşlardan Zuhal Soba, darbe girişimi sırasında İstanbul'da bulunduğunu anlatarak, "İlk nöbeti orada tuttuk. 'Darbeye hayır' demek için burada nöbet tutmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Meryem Erdoğan ise işini, gücünü bırakıp meydana nöbet tutmaya geldiğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a destek olmak için meydanlardayız. Allah onu bizim başımızdan eksik etmesin." ifadesini kullandı.



"İdam istiyoruz" sloganları atan bazı kişiler, meydana bir kamyonun kasasında Fetullah Gülen'i temsil eden maket getirdi. Ellerindeki terlik, sandalye ve sopaları makete atan vatandaşlar, boğazına ip geçirdikleri maketi temsili olarak idam etti.

Yunus Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi partilerin genel başkanlarına seslenerek, "Yıllarca bu ülkenin ekmeğini yiyen ve ülkesine ihanet eden FETÖ üyelerinin idam edilmesini istiyoruz." dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.