Yelkenciler Rize'nin Gururu Olmaya Devam Ediyor

Yelkenciler Rize'nin Gururu Olmaya Devam Ediyor

Yelkenciler yönetim kurulu başkanı Kenan Yelkenci iyi tanıtım yapamadıklarını belirterek “ Karadeniz sahilinde büyük düşünen ve modern üretim yapan tek firmayız” dedi.

Otellerdeki ,restoranlardaki endüstriyel mutfaklar nasıl üretiliyor? Hangi aşamalardan geçiyor. Yelkenciler endüstriyel mutfak üretim merkezinin kapılarını Rize’de görev yapan basın mensuplarına açtı.

imalathanedeki kahvaltılı programa yelkenciler işletme müdürü recep kal, firma yetkilisi Kenan Yelkenci  ve Rize de görev yapan yerel ve ulasal medya temsilcileri katıldı.

sanayi dallarının kısıtlı olduğu Rize’de Yelkenciler firması önemli bir misyon üsteleniyor. Rize’de bu konuda bir çok kişiye istihdam sağlıyor ve sanayinin farklı dallarda gelişiminde de katkı sunuyor.

işletme müdürü recep kal da Rize’de sanayicilik yapmanın zorluğuna dikkat çekti ve sanayinin gelişmesi için yerel yönetimlere büyük görev düştüğünü söyledi.




Yelkenciler 

1960’ta kırtasiye ve beyaz eşya ürünleri ile başladığımız ticaret hayatına, Rize’de endüstriyel mutfak 

ekipmanları üretim fabrikası, Rize ve Trabzon’da 2 showroom ile Bölgesinde değer kazanan bir marka 

olarak, ciromuzun %20-25’ini ihracattan sağlamakla beraber Rize’den dünyaya açılan bir marka olarak büyümeye devam ediyoruz.


1996 yılında üretim alanında temellerini attığımız “Endüstriyel Mutfak Ekipmanları” fabrikamızla, 

bugün 3500 m2’lik kapalı üretim alanında 80 çalışanımızla; otel, restoran, cafe, pastane grupları, askeri mutfaklar, mobil arazi mutfakları ve ekipmanları, hastane ekipmanları, okul ve fabrika mutfakları gibi endüstriyel mutfak sektörü alanında; saklama, hazırlık, pişirme, taşıma ve servis ekipmanları üretimi, mutfakların projelendirilmesi, kurulması, eğitimlerinin verilerek işletmenin açılmasına kadar tüm süreçlerin planlamasını ve desteğini sağlıyoruz. Ulusal ve uluslararası projelerde; üretimden montaja, satış ve satış sonrası hizmetlerimizi de sürdürmekteyiz. 

Yelkenciler olarak ilk önceliğimiz olan “müşteri memnuniyeti” ve ardından gelen kalite anlayışımızla, 

Ar-Ge yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürmeye devam ederken, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda; kaliteli ürün üretmek ve ürünlerimizden daha uzun yıllar faydalanmanız için çalışıyoruz.

Kenan Yelkenci




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.