Yeni  Kapalı Spor Salonu Yakın Zamanda Hizmette

Yeni Kapalı Spor Salonu Yakın Zamanda Hizmette

Rize Milletvekili ( eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ) Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve Ak Parti Rize eski İl Başkanı Hikmet Ayar Rize'nin yeni Kapalı Spor ve Yüzme Havuzunu ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

  Rize Yeni Şehir Stadyumu yanın da yapılan ve son hazırlıkların ardından 20 şubatta hizmete girmesi beklenen çok amaçlı Kapalı Spor salonu, Rize Millet Vekili Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve Ak Parti Rize eski İl Başkanı Hikmet Ayar tarafından ziyaret edilerek çalışmalar yakından takip edildi.

 Kapalı Yüzme Havuzunu ziyaret eden heyet, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'ten çalışmaların ilerleyişi ile ilgili bilgiler aldılar.

 Bin seyirci kapasiteli 50 m. uzunluğunda, 25 m. eninde, 10 kulvar dan oluşan, Basın ve Protokol olmak üzere 2 vip salonu bulunan Yüzme Havuzu, aynı zamanda  yine 3 bin seyirci kapasiteli Basketbol, Voleybol ve Hentbol branşlarında Ulusal ve uluslararası  müsabakaların yapılabileceği alanları içerisinde bulunduran Kapalı Spor Salonu yakın bir sürede Rize'nin hizmetinde olacak.












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.