Yeni Vekiller Kim Olacak?

Yeni Vekiller Kim Olacak?

7 haziran 2015 seçimleriyle Rize’de bir dönem kapanacak yeni bir dönem başlayacak.

7 haziran 2015 seçimleriyle Rize’de bir dönem kapanacak yeni bir dönem başlayacak.2011 genel seçimlerine  Dönemin gümrük ve ticaret bakanı Hayati Yazıcı ,milletvekili Nusret Bayraktar ve Hasan Karal'la giren Ak Parti Rize’den 3 vekil çıkarmayı başardı. 4 yıl boyunca Rize milletvekilliğini yürüten 3 isim bir çok projeyi Rize’ye kazandırmanın yanında STK’larla ve vatandaşlar kurdukları diyaloglarla da beğeni topladı.
Hayati Yazıcı ve Nusret Bayraktar'ın 3 dönem kuralına takılması nedeniyle aday olamadığı 2015 genel seçimlerinde bu 3 isimden sadece Hasan Karal yeniden milletvekili aday adayı oldu.

Milletvekilliği boyunca Haftanın 4 gününü Rize’de geçiren ,sık sık STK'larla bir araya gelen ve köy ve esnaf ziyaretlerini hiç eksik etmeyen,takip ettiği projelerle hem Ankara'nın hem de Rizelilerin dikkatini çeken Hasan Karal bu yılda 22 aday adayıyla seçim yarışında olacak.

7 nisana kadar sürecek aday adaylık yarışında ipi kimin yada kimlerin göğüsleyeceği bilinmez ama Rizelilerin sesi konumundaki STK’ların kafasındaki milletvekili profili oldukça net.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.