Yılmaz: Saadet Partisi'ne yakışan AK Parti ile birlik olmaktır

Yılmaz: Saadet Partisi'ne yakışan AK Parti ile birlik olmaktır

28 Şubat'ın en çok konuşulan isimlerinden Şevki Yılmaz, A Haber’de yayınlanan Kadraj programında Zeynep Bayramoğlu’nun sorularını yanıtladı.

REFAH-YOL HÜKÜMETİNİ DIŞ GÜÇLER İKTİDARA GETİRDİ

28 Şubat davasını avukatı vasıtasıyla takip ettiğini söyleyen Yılmaz, "28 Şubat maalesef her yönüyle ortaya çıkmamıştır. Ne kamuoyu ve medya ne de bir çok siyasi bilmemektedir. Biz anlatamadık bunun için de onlarda anlayamadılar. Ben 28 Şubat'a "post kurt darbesi" diyorum. Koyun postuna girmiş kurtların yeniden Türkiye'yi karıştırma hareketiydi bu. REFAHYOL hareketini dış güçler iktidara getirdiler. Bunu bize açık ve net anlattılar. REFAHYOL öncesinde Tansu Çiller-Mesut Yılmaz hükümeti vardı ve geçinemiyorlardı. Bu arada biz Çiller'i Yüce Divan'a gönderme hazırlığı içindeydik. Bu dönemde, Kanada'nın Toronto şehrinde 53 ülkenin Siyonist liderleri toplandı. Bu toplantıya Türkiye'yi temsilen Aydın Doğan ve Güneri Civaoğlu katıldı. Toplantının gündem maddesi Milli Görüş'ü nasıl engellerizdi. Bu toplantıda, Milli görüşü iktidara getirelim sandıkta halka bitirelim dediler. Ve bu amaçla Çiller'e bu görev verilmek suretiyle REFAHYOL hükümeti kuruldu ama çok başarılı olunca 14 subat 1997'de Paris'te aynı mason ve siyonistler toplanıp 28 şubatın düğmesine bastılar."


ORDU TÜRKİYE'YE HİZMET EDENLERİ DEVİRMEKLE GÖREVLENDİRİLDİ

Müslümanların yaşadığı ihtilaller arasında en hafifinin 28 Şubat olduğunu belirten Şevki Yılmaz, İran Başbakanı Muhammed Musaddık'ın idamla yargılandığında söylediği sözün hem 28 Şubat'ı hem de diğer bütün ihtilalleri çok iyi özetlediğini söyledi. "Musaddık diyor ki, Şimdi anladım ki emperyalist ülkelerin sömürdüğü üçüncü dünyanın köle halkları kendi ordularının işgali altındadır. İşte maalesef bugüne kadar milletimizin emrinde olması gereken, milletin değerlerini koruması gereken vatanı sınırlarda müdafaa etmesi gereken ordumuz, Türkiye'ye hizmet edenlerin iktidarını devirmekle görevlendirilmiştir bir kısmı dış mihraklar tarafından.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.