Zelkif Akgül'den Şevki Yılmaz'a şok teklif

Zelkif Akgül'den Şevki Yılmaz'a şok teklif

Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den Rize Belediye başkan adayı olan psikiyatris Zelkif Akgül Şevki Yılmaz’ı eğer kendisi de isterse ücretsiz tedavi edeceğini söyledi.

Şevki Yılmaz geçtiğimiz hafta Rize Üniversitesinde bir panel düzenlemiş, Panele sözde 28 Şubat’ı anlatacağım diye gelmişti. Fakat panelde 28 Şubat’tan hiç bahsetmeyen ve konuşmasının tamamını AKP Propagandasına çeviren Şevki Yılmaz Üniversitenin salonunda Rektör ve Belediye başkanının karşısında diğer muhalefet partilerini hakaret dolu ve aşağılayıcı sözler sarfetmişti. Bu hakaret ve aşağılayıcı sözler karşılığında Rize üniversitesi rektörü ve Rize Belediye başkanı tarafından ödüllendirilmişti.

AHMET KAYA ŞEHİT OLDU

Rize kamuoyu üniversiteki siyasi şovun şokunu  atlatamamışken Şevki Yılmaz bir bomba daha patlatarak “ AHMET KAYA ŞEHİTTİR” diye bir açıklama yaparak tekrar gündeme oturmuştu.

Yapılan bu açıklamalar kamuoyunun dikkatini çektiği gibi Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Zelkif Akgül’ünde dikkatini çekti.Şevki Yılmaz’In bu açıklamaları üzerine Uzm. Dr. Zelkif Akgül’ün Sosyal medyada “ŞEVKİ YILMAZ DENEN KİŞİNİN AKIL SAĞLIĞINDAN DOLAYI MUAYENE EDİLMESİ ŞARTTIR. BİR UZMAN GÖRÜŞÜDÜR.İLGİLİLERE DUYURULUR “ diye bir paylaşım yaptı.

AKGÜL’DEN ÜCRETSİZ TEDAVİ TEKLİFİ

Sosyal medyadaki paylaşımının ardından telefonla ulaştığımız Uzm. Dr. Zelkif Akgül “ Ben bu şahsın söylediklerini hiç kaale almadım.Bu şahsın akli melekelerinin yerinde olduğundan şüphem var. O yüzden bir ruh sağlığı uzmanına muayene olmasında fayda var. Bu şahsın dışarıda böyle tedavisiz dolaşması insan haklarına sığmaz. Tedavi olmak onunda hakkıdır. Eğer tedavi olacak parası yoksa veya doktor bulamıyorsa ben üzretsiz Allah Rızası için tedavi etmeye hazırım” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.