Zilkale'de bir ilk gerçekleşecek

Zilkale'de bir ilk gerçekleşecek

Rize'nin çamlıhemşin ilçesinde bulunan tarihi zilkale'de ünlü piyanist tuluyhan uğurlu tarafından piyano konseri düzenlenecek

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Zilkale, 81 ilden 250 doktorun da katılacağı, ünlü piyanist Tulayhan Uğurlu’nun konserine ev sahipliği yapacak. Zilkale’de 31 Mayıs akşamı gerçekleşecek konser, gün batımında başlayacak ve gecenin ilk saatlerine kadar sürecek.
Rize Valiliği’nin himayelerinde Çamlıhemşin Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek konserde Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna kavalda Murat Toraman, kemanda Doğukan Çokşeker eşlik edecek.
Tarihi çok eskilere dayanan 750 metre yükseklikteki gözetleme kalelerinden biri olan Zilkale'nin çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacakları için heyecanlı olduklarını belirten Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu “31 Mayıs akşamı Çamlıhemşin Zilkale’de bir ilki gerçekleştireceğiz. Daha önce Nemrut Dağı’nda da piyanosu ile konser veren piyanist Tuluyhan Uğurlu, 81 ilden 250 doktorun ve davetlilerin katılacağı bir konser verecek. Diliyorum bu program ile tarihi Zilkale’miz ulusal ve uluslararası arenada daha iyi tanınacak. Çamlıhemşin eşsiz bir coğrafyaya sahip. Bir farkındalığı ortaya çıkarmak için böyle bir konser tertipliyoruz. İlçemizin, şelalelerini, yaylalarını, tarihi köprülerini ve yürüyüş parkurlarını eşsiz güzelliklerini bu konsere katılan 81 ilden 250 doktora tanıtmak amacındayız. Sonrasından misafirlerimizden beklentimiz görev yaptıkları yerlerde bizim gönül elçilerimiz olmaları. Gördükleri güzellikleri çevrelerine aktarıp bölgemize daha fazla turistin gelmesini amaçlıyoruz" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.