Ardeşen GSK, İlk Maçını Farklı Kazandı…

Ardeşen GSK, İlk Maçını Farklı Kazandı…

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Ağırladığı Azerbaycan Abu Baku Takımını 35 – 17 Mağlup Etti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen GSK, Azerbaycan Süper Lig Ekibi ve Azerbaycan’ın Avrupa Kupası Temsilcisi Abu Baku kulübünü, 35 – 17 Mağlup Ederek, sezon öncesi büyük güven verdi.

Recep Tayip Erdoğan Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda Oynanan Karşılaşmanın ilk yarısı da 21 – 6 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlanmıştı.

FOTOĞLAR İÇİN TIKLA:

Kadrosunda önemli değişikliğe giden Karadeniz ekibi, yeni kadrosuyla ilk karşılaşmada tam not aldı. Maç içerisinde takımın tamamını oyuna alan Teknik Direktör Hikmet Vurgun, takımın yeni sezon öncesi eksikliklerini de gözlemleme imkanı buldu.

Teknik Direktör Hikmet Vurgun ile birlikte yardımcıları Şevki Demiroğlu, Ali İhsan Tekin ile Mehtap Gençoğlu da maç boyunca takım ile ilgili analiz yaptı.

İKİNCİ MAÇ DANİMARKA HELLERUP İLE 28 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ, 13:00’DA ARDEŞEN MYO SPOR SALONUNDA…

İKİ AFİŞ, İKİ MESAJ!
Ardeşen GSK ve Abu Bakü takımı, maç öncesi açtıkları iki farklı pankart ile Hem teröre lanet okudu, hemde Artvin’de meydana gelen sel/heyelan sonucu kaybedilen hayatlar unutulmadı.

KALE EMİN ELLERDE!
Geçen sezon, sakatlıklara bağlı olarak kalede oldukça büyük sorun yaşayan Dişi Atmacalar, bu sezon kaleyi sağlama aldı. Geçen sezon bağ kopması nedeni ile operasyon geçiren Jelena Pirsl’ın tam sağlığına kavuşmasının ardından, bugün ki karşılaşmanın ilk 30 dakikasında kalede görev yaptı. İlk 30 dakikada muhteşem bir performans sergileyen Pirsl, İkinci 30 dakikada kaleyi yeni transfer Kristina Graovac’e devretti. Kristina Graovac da kalede yaptığı muhteşem kurtarışlarla izleyenleri mest etti. Yine maçın son dakikalarında kaleyi devralan Genç yetenek Aycan Taş da kalede önemli kurtarışlar yaptı.

YILDIZLAR TOPLULUĞU
Maçından başından sonuna, baş döndürücü ve hızlı bir performans ortaya koyan Dişi atmacalar, tam not aldı. Teknik direktör Vurgun’un zaman zaman tüm sporcuları sahaya sürdüğü karşılaşmada görev alan tüm sporcular, görevini layığı ile yerine getirdi.

GENÇ YETENEKLER UMUT VERDİ!
Kalede Aycan Taş’ın etkili performansının yanı sıra, genç yetenek Melek Yazıcı ise kaydettiği 3 golle, seyirciden büyük alkış alan taraf oldu.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Jelena Pirsl (Kristina Graovac – Aycan Taş) Tea Grubisic (2), Kübra Yılmaz (2), Perihan Topaloğlu (3), Tanja Vuckovic (1), Melek Yazıcı (3), Neslihan Yakupoğlu (3), Yaroslava Burlachenko (3), Yıldız Gezeroğlu, Duygu Sakallı (2), Nata Jankoviç (2), Tamara Georgijev (7), Yuliya Andriychuk (6), Gamze Haşimoğlu (1)

Abu Baku: Nuriyeva, Hamidova (3), Garnak 3, Degtiovera,, Barbakanka, Gasimova 2, Mammadova, Hasanova, Smagina, Aliyeva 4, Abbasova 2, Kalmikova 2, Sharifova 1



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.