Çaykur Rizespor, Kasımpaşa maçıyla "çıkış" arıyor

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa maçıyla "çıkış" arıyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: "Ligde istediğimiz yerin uzağındayız. Kasımpaşa maçına çıkış maçı olarak bakıyoruz"

 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, "Ligde istediğimiz yerin uzağındayız. Kasımpaşa maçına çıkış maçı olarak bakıyoruz" dedi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son üç haftada aldıkları bir beraberlik, iki mağlubiyetin morallerini bozduğunu ama gerekli dersleri çıkararak, hafta boyunca Kasımpaşa maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirtti.

Kasımpaşa'nın da bu sezon ligde istediği konumda olmadığını ifade eden Ferah, "Rakibimiz de son üç haftadır kazanamıyor. Bu nedenle her iki takım açısından 6 puan değerinde bir maç. Kolay olmayacağını biliyoruz ama kazanmaktan başka çaremiz yok. Ligde istediğimiz yerin uzağındayız. Kasımpaşa maçına çıkış maçı olarak bakıyoruz" diye konuştu.

Alacakları galibiyetin moral açısından çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Ferah, "Kadro kalitemizi biliyoruz ama sakatlıklar ve cezalı futbolcular nedeniyle ligde henüz istediğimiz yere ulaşamadık. Önümüzdeki haftalar bizim için daha iyi olacak ve iyi yoldayız. Bu kadronun iyi işler yapacağına inanıyoruz. Sabırla çalışmaya devam ediyoruz. Başarıyı eninde sonunda yakalayacağımızdan şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

Ferah, Kasımpaşa deplasmanına 5 oyuncudan yoksun gittiklerini ama kim oynarsa oynasın herkesin sahada en iyisini yapmaya gayret gösterdiğini sözlerine ekledi.

Karadeniz ekibinin Kasımpaşa karşısına Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Koray Altınay, Giray Kaçar, Eren Albayrak, Oboabona, Kıvanç Karakaş, Engin Bekdemir, Liban Abdi, Tevfik Köse ve Filip Holosko muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.