Erciyesspor'da Çaykur Rizespor mesaisi

Erciyesspor'da Çaykur Rizespor mesaisi

Teknik direktör Korkmaz: "Çaykur Rizespor deplasmanda kazanan, sahasında kazanamayan bir takım"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı. Sakatlığı süren Cem Can idmana katılmadı.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Korkmaz, Beşiktaş galibiyetinin takımın üzerinde çok olumlu etki yaptığını söyledi.

Çaykur Rizespor'un geçen hafta deplasmanda aldığı Sivasspor galibiyetinin moraliyle sahaya çıkacağını dile getiren Korkmaz, şöyle devam etti:

"Çaykur Rizespor deplasmanda kazanan, sahasında kazanamayan bir takım. Ancak en büyük özellikleri çok koşan bir takım olması. Mücadelesini üst seviyede tutmaya çalışan bir takım. Kesinlikle ayak uydurmak zorundayız. Futbolcularımın bunu yapacağına inanıyorum. Mücadeleyi üst seviyede tuttuğumuz zaman bizim için iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bunu yapmazsak sıkıntı yaşarız."

Kayseri temsilcisi, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.