Ferah: "Şans Rizespor’dan Yanaydı"

Ferah: "Şans Rizespor’dan Yanaydı"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray müsabakasında şansın kendilerinden yana olduğunu ve topun kendilerini sevdiğini belirtti.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray karşısında tarihi bir galibiyet elde ettiklerini belirtip, alınan 4-3’lük neticenin 2-0’lık bir galibiyet ile bile kıyaslanamayacağını ifade ederek, “Müsabakanın daha ilk 3. dakikasında gol yememize rağmen moralimizi bozmadık. Oyundan kopmadık. Skoru 2-1'e çekmeyi başardık. Daha sonra Galatasaray’ın baskısı ile 3-2 oldu. Mücadeleci ve arzulu oyunumuz neticesini verdi ve 90+2’de skoru 3-3 eşitleyince alacağımız bir puana sevinirken, 90+4’de bulduğumuz gol ile maçı galip olarak kapatmış olmazı bizi çok mutlu etti. En önemlisi de maçın bitiş düdüğüne kadar kazanma istek ve arzumuzu hiç kaybetmedik. Elde edilen bu başarıdan dolayı başta futbolcularımız olmak üzere hocamızı ve tüm teknik kadroyu tebrik ediyoruz. İki -üç günlük aranın ardından Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başlayarak yükselişe geçip ilk 10 arasındaki yerimizi sabitlemek istiyoruz” dedi.

"GÖRÜNMESEDE İYİ FUTBOL OYNADIK"

Ferah, Galatasaray müsabakasının taktik ağırlıklı bir maç olduğunun altını çizerek, “Ligin ilk altı haftasında da mağlup bir takımdık. 7. haftada oynadığımız iyi futbola rağmen Bursa karşısında, bir sonraki hafta yine iyi futbolumuza rağmen Beşiktaş karşısında ve 9. haftada yine aynı şekilde Akhisar karşısında ardı ardına aldığımız mağlubiyetler ve kaybettiğimiz puanlar oldu. Geçtiğimiz hafta aldığımız beraberlik ile bu kötü gidişatı durduğumuza inanıyorduk. Galatasaray karşısında aldığımız üç puan ise bize büyük moral verdi. Sezon başından bu yana büyük kulüpler karşısında aldığımız ilk galibiyet oldu. Galatasaray maçı taktik ağırlıklı bir maçtı. Çift santrfor ile sahaya çıktılar. Ona karşı Hikmet hocamızın geliştirdiği oyun düzeni sahada iyi bir futbol gibi görünmese de rakibin taktiğini bozarak galip gelmemizi sağladı. Görünmesede iyi bir futbol oynadık“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.