Halilhodzic: Beşiktaş'ın teklifini reddetmiştim

Halilhodzic: Beşiktaş'ın teklifini reddetmiştim

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Halilhodzic, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen Halilhodzic, Beşiktaş'ın 8 yıl önce Trabzonspor'un teklifinin 2 katını önerdiğini ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

İşte Halilhodzic'in açıklamalarından satış başları:

VİCDANIM RAHAT ETMEYECEKTİ

"İnsanların işe geç kalmasını sevmem. Bu toplantıya geç kalmamam gerekiyordu. Bunun için sizden özür dilerim. 8 sene önce burada 10 ay kadar çalıştım ve döneceğimin sözünü vermiştim. Dünya Kupası'nın ardından birçok teklif aldığım doğru. Eğer başka bir yere gitmiş olsaydım kendi vicdanım rahat olmayacaktı, yalan söylemiş olcaktım. Trabzonspor'un başarılar kazanması için geldim. "

"Sizlerden ricam, birlikte çalışabilmeyiz. Herkes kendi işine saygılı olmalı. Türkiye'de ve Trabzon'da medyanın nasıl işlediğini biliyorum. Her iki tarafın da birbirine saygı göstermeli. Trabzonspor'un teknik direktörü olmam nedeniyle eleştiriler alacağım. Bu benim için sorun değil. Sizlerle profesyonel ilişkiler içerisinde olmak istiyorum."

"Her türlü eleştirilerinizi kabul edeceğim. Bu gayet normal. Ancak eleştiriler yalana döner, aileme saldırmalar olursa olay farklı bir boyuta döner. Böyle bir durumda da her şey değişebilir. Arkadaşım, dostum İbrahim başkan ile yeniden bir araya geldik. Çalışmamızı iyileştirrmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Trabzonspor'un iyi bir sezon geirmesi için ne gerekiyorsa yapacağım. "
BEŞİKTAŞ İKİ KATINI VERMİŞTİ

Son olara yıllar evvel Beşiktaş'tan teklif aldığını söyleyen Halilhodzic, ''8 yıl önce Trabzonspor'dan teklif aldıktan sonra Beşiktaş bana Trabzon'un teklifinin iki katını önermişti ancak ben Trabzonspor'a söz verdiğim için bu teklifi kabul etmemiştim'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.