Onur Kıvrak: Futbolu bırakma noktasına geldim

Onur Kıvrak: Futbolu bırakma noktasına geldim

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Başakşehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Başakşehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu ve maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

26 yaşındaki kaleci, yaşananlar nedeniyle futbolu bırakma noktasına geldiğini de belirtti.
İŞTE ONUR'UN KONUŞULACAK SÖZLERİ:

"Bu zamana kadar demeçlerimde hakemleri kullanmadım. Buna kesinlikle bakılmasını istiyorum. Öyle bir şey ki yediğimiz golden önce kesinlikle faul var. Devam ettiriliyor. Maç esnasında bir şeyler söylüyorsun tahrik edici gülümsemeler, bir şeyler başımdan git falan demeler..."

Onur Kıvrak: Futbolu bırakma noktasına geldim İZLE

"TRABZON BU ÜLKEDE DEĞİL Mİ?"

"Neyin mücadelesini veriyoruz ki burada. Trabzonspor Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemizi destekliyoruz. Puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde Şampiyonlar Ligi tehlikesi ile karşılaşmıyor takımlarımız. Trabzonspor, bu ülkeden hakikaten çıkarıldı mı? Ben mi bilmiyorum?"
"FUTBOLU BIRAKMA NOKTASINDAYIM"

"Biz ülkemizin takımıyız, Türkiye Cumhuriyeti'nin takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki.. Neyin mücadelesini vereceğiz? 26 yaşındayım. Maalesef neyin mücadelesini veriyoruz. Futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. Yıllardır aynı şeyler. Hep aynı şeyler. Vallahi billahi sıkıldım. Gerçekten çok sıkıldım"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.