“ Yerinizden memnun musunuz”?

“ Yerinizden memnun musunuz”?

“ Yerinizden memnun musunuz”?

 Süper ligde ligin ikinci yarısında bir türlü istedikleri sonuçları alamayan Yeşil Mavililer Konya deplasmanında 3-1 kaybettikten sonra Cuma günü oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başladılar. Mehmet Cengiz Tesislerinde akşam saatlerinde başlayan idman öncesi futbolcuları saha ortasında toplayan Teknik Direktör Hikmet Karaman elinde ki listeyi göstererek “ Şu an ki durumumuzdan memnun musunuz” dedi.


      Sorunu olan söylesin

Teknik Direktör Hikmet Karaman futbolculara hitaben yaptığı konuşmada “ Kulüp veya benim ile ilgili sorunu olan söylesin, ligin ilk yarısında topladığımız puanlara bakın, birde şimdi ki duruma, ligin ilk yarısında bizden aşağıda olan takım şu an 45 puan da, sorunu olan söylesin, önümüzde Mersin İdman Yurdu maçı var, bu maç bizim için önemli, artık herkes kendine çeki düzen vermeli” dedi.
Bazı sorunlar yaşadık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Gazetecilere yaptığı açıklamada ise “ Konya karşısında her iki yarıda ayrı takım, ilk yarıda istediğimizi sahaya yansıttık, maalesef ikinci yarıda Holmen ve Rangelov”un oyuna girmesi ile oyunun kaderi değişti, bizim ona karşı yapacağımız atak yoktu, yedek kulübemiz belli ve Konya ya karşı fazla direnemedik” dedi.

              3 oyuncu sezonu kapattı

Kweuke”nin sezonun ikinci yarısının ilk maçında, ardından Eren ”in ve son olarak ta Robin Yalçın ”in sezonu kapattığını belirten Karaman “ Yapacak bir şey yok, elimizde ki kadronun en iyisini sahaya çıkartmaya çalışıyoruz. Sercan ve Makıadı sarı kart cezalısıydı, mevcut kadroya baktığımızda fazla direnemedik,  alt sırada bulunan 3 takımla aramızda puan farkı var, en yakın takipçimiz ile 5 puan farkımız var ve önümüzde 4 maçımız var, Mersin ve Antep ile kendi sahamızda oynayacağız, arada ki puan farkını korumak zorundayız” dedi.

       5 puan farkı koruyacağız

Teknik Direktör Hikmet Karaman Cuma akşamı oynayacakları Mersin maçını mutlaka kazanacaklarını belirterek “ Ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmamız gerek, geçmişe baktığımızda hakem hataları, sakatlık ve cezalar ile şanssız oynadığımız maçlar var, artık geriye dönüş yapmadan önümüzde ki maçları kazanmamız gerek, 5 puan farkı mutlaka korumalıyız” dedi.

            Lig sonu konuşurum

Teknik Direktör Hikmet Karaman lig sonunda konuşacağını belirterek “ Her şey içimde, tüm sorunları içimde tutuyorum. Ligi tatlısıyla bitirelim lig sonunda her şeyi konuşacağım. Önceki yıllara baktığınızda Rizespor daha kötü durumdaydı, bu sezon hiç olmazsa aramızda 5 puan fark var ve bu puan farkını koruyarak ligde kalmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.