Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Ferah: "Orhangazispor maçını kazanıp kupada ilk hedefimiz olan gruplara kalmayı başarmak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın sahasında Orhangazispor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, galip gelerek Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son hafta sahalarında Torku Konyaspor'a karşı beklemedikleri iki puan kaybettiklerini, ligde bunu telafi edebilecek güçte olduklarını belirtti.

Lig ve kupayı birlikte götürebilecek kadroya sahip olduklarını ifade eden Ferah, "Çok iyi bir kadromuz var. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Türkiye Kupası'nı önemsiyoruz. Orhangazispor maçını kazanıp kupada ilk hedefimiz olan gruplara kalmayı başarmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Kupası'nın Avrupa'ya açılan en kısa yol olduğunu kaydeden Ferah, "Çaykur Rizespor camiasına ve taraftarına Avrupa heyecanı yaşatmak istiyoruz. Bunun için planladığımız hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Avrupa yarışında yer almak için kupada ilerlemeyi hedefliyoruz. Kolay olmadığını biliyoruz ama camiamıza yaşatacağımız heyecan açısından son derece önemli" diye konuştu.

Ferah, Orhangazispor maçı kolay gibi görünse de mücadele etmeden maç kazanılamayacağını sözlerine ekledi.

Bu arada yeşil-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Dhurgham İsmail ve Viera'nın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.