10. GELENEKSEL RİZE MASTERLER & VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

10. GELENEKSEL RİZE MASTERLER & VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

10. GELENEKSEL RİZE MASTERLER & VETERANLAR FUTBOL LİGİ BAŞLIYOR

 10. geleneksel Rize masterler & veteranlar futbol ligi her zaman olduğu gibi ağustos ayının ilk haftası start alacak Rize gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü ve Rize antrenörler derneği tarafından desteklenen turnuvaya geçen yıl 10 takım iştirak etmiş ve turnuvayı Çemberci inşaat takımı şampiyon tamamlamıştı.








                Bu yıl turnuvaya katılımın geçen yıllara göre artacağı tahmin edilmektedir. Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre turnuvanın amacı her yıl olduğu gibi eskiden beri futbol camiasının içerisinde futbolcu, antrenör, yönetici, hakem ve seyirci olarak katılmış insanları bir araya getirip kaynaştırmaktır. turnuvanın kura çekimi 1 ağustos Çarşamba günü Rize tufad salonunda gerçekleştirecektir. Katılmak isteyen takımların başvuruları son güne kadar kabul edilecektir.































                Turnuvada 1981 doğumlu ve yaşı daha büyük futbolcular oynayabilecek olup; turnuva daraltılmış sahada 1’i kaleci olmak üzere 8 kişi ile oynanacaktır. Takım listelerinde 14 kişi yer alabilecektir. 25 dk lık iki devre halinde oynanacak olan müsabakalarda oyuncu değişikliği sınırsız olacak ve oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna girebilecektir. Oyunda ofsayt harici bütün oyun kuralları geçerli olacaktır.



                Şampiyon olan takım spor mağazasından hediye çekleri, kupa ve madalya takdim edilecektir. İrtibat sağlamak için 0 533 387 66 76 numaradan turnuvayla ilgili tüm bilgiler sağlanabilecektir.

                Şimdiden turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.