Adanaspor'da Rize Hazırlıkları başladı

Adanaspor'da Rize Hazırlıkları başladı

Adanaspor'da Karşıyaka galibiyetinin ardından teknik direktör Levent Eriş, oyuncularına uyarılarda bulundu..

İzmir'de ligin iddialı takımı Karşıyaka'yı yenen Adanaspor'da galibiyet sevinci yaşanırken, turuncu beyazlı takım Adana'da oynanacak olan Rizespor maçının hazırlıklarını başlattı.

Teknik direktör Levent Eriş, Karşıyaka deplasmanında elde edilen galibiyetin hemen ardından oyuncularına, "Şu an fazla sevinmemize gerek yok. Normal bir maçı kazandık. Henüz yolun başındayız. Lig bitmedi ve önümüzde çok önemli 33 karşılaşma var" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını ancak bu galibiyetin bir anlam kazanabilmesi için Rize maçını da kazanmaları gerektiğini anlatan Levent Eriş, "Biz iyi bir takımız. Taraftarımızın da desteğiyle çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. En yakın maç bizim için önemli karşılaşmadır. Rizespor maçı da bunlardan biridir. Rize takımı iyi bir ekip. Biz de takım olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Onur Demirtaş sarı kart gördükten sonra devre arası oyundan almadığını hatırlatan Eriş, "Devre arasında ona herkes seni oyundan almamı bekliyor ama ben seni oyundan almayacam, çık futbolunu oyna sadece kart görme konusunda dikkatli ol uyarısında bulundum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.