ALİM, TUNCELİ’DE RAFTİNG DÜNYA ŞAMPİYONU 2’CISI OLAN TAKIMINI TEBRİK ETTİ

ALİM, TUNCELİ’DE RAFTİNG DÜNYA ŞAMPİYONU 2’CISI OLAN TAKIMINI TEBRİK ETTİ

Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Klb. Başkanı Yusuf Ziya ALİM, 08-13 Haziran 2019 tarihleri arsında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tunceli Valiliği ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından, Tunceli İli Munzur nehrinde gerçekleşen Dünya Rafting Şampiyonasına Türk Milli takımı olarak katılan Çaykurspor Rafting takımı, Dünya Şampiyonası Genel Klasman 5.RX Kategori yarışlarında Dünya 2’cılığı başarısını kazanan takım antrenör ve sporcularını makamında kabul ederek tebrik etti.

 Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Klb. Başkanı Yusuf Ziya ALİM,  08-13 Haziran 2019 tarihleri arsında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tunceli Valiliği ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından, Tunceli İli Munzur nehrinde gerçekleşen Dünya Rafting Şampiyonasına Türk Milli takımı olarak katılan Çaykurspor Rafting takımı, Dünya Şampiyonası Genel Klasman 5.RX Kategori yarışlarında Dünya 2’cılığı başarısını kazanan takım antrenör ve sporcularını makamında kabul ederek tebrik etti. 

Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Klb. Başkanı Yusuf Ziya ALiM’ın, Tunceli’de dünya ikincisi olan şampiyon takımının kendisini makamında ziyaretlerine, Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve Çaykurspor Kulübü Sportif Branşlar As Başkanı Mahir Biberoğlu, Takım Antrenörü Rıza Avcı ve Kulüp Müdürü B.Ali Kavalcı katıldılar. Bu yarışmada Türk Milli Takımı olarak katılan Rize’nin diğer bir takımı olan, Rize Belediyesi R4 Masterler Freeandship Kategorisi yarışmalarına katılan Rize Belediyesi takımı altın madalya kazanan birinci takım oldu. Çaykur Rizespor sporcularından oluşan, Türk Milli takımı da Açık yaş RX branşı Yarışlarında dünya üçüncüsü olma başarısını gösterdiler.


 
Dünya Şampiyonası ikincisi olan Çaykurspor Rafting takımı, İdareci, Antrenör, ve sporcularını kabul eden, Çaykur Genel Müdürü Vekili ve Kulüp Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “Hepinizi bu başarınızdan dolayı candan tebrik ediyorum. Çaykurspor Rafting takımı geçmişten, bugüne kadar, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı uluslararası müsabakalarda önemli şampiyonluk başarılarını, ülkemize ve şehrimize kazandırmaya devam ediyor. 



Doğu Karadeniz bölgemizde rafting sporunu gençlere sevdirmiş, adrenali yüksek bu spora alt yapıdan sürekli yeni sporcular kazandırmaya devam etmektedir.



Tunceli’deki dünya şampiyonasında dünya ikinciliğini kazanan takımımızın antrenör ve sporcularından beklentimiz, dünya ikinciliğinin ardından gelecek sezonlarda dünya birinciliği şampiyonluğunu da Rize’mize ve ÇAYKUR’umuza kazandırmalarıdır.” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.