Ardeşen GSK Avrupa’da Turladı

Ardeşen GSK Avrupa’da Turladı

Ardeşen GSK, Avrupa Challenge Kupası’nda Energa AZS Koszalin ile 31–31 berabere kalmasına rağmen, dünkü maçta 34–27 galip geldiği için tur atlayan taraf oldu.

Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası 3. tur rövanş maçında Ardeşen Gençlik, Polonya temsilcisi  Energa AZS Koszalin ile 31-31 berabere kalmasına rağmen ilk maçı 34-27 kazandığı için 4. tura yükseldi.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün antrenörü Hikmet Vurgun, kendilerine yakışan bir mücadele ile 4. tura yükseldiklerini ifade ederek, “Kupanın en zor rakibi ile 3. turda eşleştik. Çok zor bir rakibe karşı oynadık. İlk maçta yakaladığımız 7 farkın avantajı ile maça çıktık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve bir ara 6 sayı farkla geriye düştük. İkinci yarının başından itibaren oyunun kontrolünü elimize alarak son ana kadar mücadele ettik ve haklı bir sonuçla üst tura yükseldik. Bize yakışan bir mücadele ile bir üst tura yükseldiğimiz için mutluyuz. Turu atladık düşüncesi nedeniyle zaman zaman zorlandık. Türk hentbol tarihinde 11 sayı farkla kazanıp kaybedilen turlar var. Çok acı tecrübelerimiz var. Çocuklar da bunların bilinci ile oynadı. Seyirci farktan dolayı turu geçtik düşünebilirdi. Devre arasında yaptığımız konuşma, çocukları etkiledi. Seyirci de ikinci yarıda tekrar takımı ateşleyince istediğimiz sonucu aldık" diye konuştu.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.