Ardeşen GSK Final Umutlarını Ardeşen’e Taşıdı!

Ardeşen GSK Final Umutlarını Ardeşen’e Taşıdı!

Hentbol Bayanlar Süper Ligi, Play-Off Yarı Final 4. Maçında da Yenimahalle Belediyespor’a 28–27 Mağlup Olarak Final Umutlarını Ardeşen’e Taşıdı.

 Hentbol Bayanlar Süper Ligi Şampiyonunun belirleneceği Play-Offlarda yarı final rakibi Yenimahalle Belediyespor’a 28 –27 mağlup oldu. Seride durum 2–2 olurken finalisti belirleyecek olan 5. maç 30 Nisan Cumartesi günü Ardeşen MYO spor salonunda oynanacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu spor salonunda oynanan karşılaşmasının ilk yarısı 12–12 eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarı skor üstünlüğünü ele geçiren ve son dakikaya kadar skor üstünlüğünü koruyan Ardeşen GSK, son dakikada kaybetti.

 Karşılaşma boyunca hakem çifti Serdar Özen ve Yunus Tokmak’ın almış olduğu yanlış kararlar maçın sonucunda önemli ölçüde rol oynadı.

 Play-Off yarı finalinde her iki ekip arasında oynanan karşılaşmalarda, 1. maçı Yenimahalle Belediyespor 26-24 kazanmış, Ardeşen GSK ise ikinci maçı 29-24 ve üçüncü 28-27 kazanmıştı.

 Hakemler: Serdar Özen, Yunus Tokmak

 Salon: THF Spor Salonu

Ankara Yenimahalle Belediyespor: Anca (Anna), Olga 5, Marina5, Özge5, Esra5, Yeliz8, Anita, Kateryna, Sıla, Dina, Nurceren, Duygu, Merve, Lenche
 
Ardeşen Gençlikspor: Kristina (Jelena), Tea 3, Tanja 3, Melek, Yaroslava 3, Duygu, Sıdıka, Nata 7, Neslihan, Tamara 8 , Yuliya 3, Gamze, Zoria, Barbara, Olga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.