Ardeşen GSK Son Şampiyonu Ağırlıyor!

Ardeşen GSK Son Şampiyonu Ağırlıyor!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Bayanlar Süper Ligi Play-Off 2. Grup son maçında son Şampiyon Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak .

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Play-Off 2. Grup son maçında son Şampiyon Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), grubu galibiyetle tamamlayıp Türkiye Kupası Final Four’u ve Lig Şampiyonluğu için moral bulmak istiyor.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi Play-Off 2. Grup'ta mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, 25 Nisan Cumartesi Günü, 15.30’da Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, lig şampiyonluğu yarışında sakatlıkların işlerini zorlaştırdığını ancak, taraftar desteğiyle zoru başararak Final’de kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

Süper Lig yarışı ile birlikte Spor Toto Türkiye Kupasında hedefleri olduğunu ve hedeflere ulaşmak için büyük enerji harcadıklarını ifade eden Zenginal, “Final’e yaklaştıkça artık güçlü takımlarla mücadeleye başlıyoruz. Bunlardan biri de son 3 sezonun Şampiyonu ve Avrupa EHF kupasında Yarı Final oynayan Muratpaşa Belediyespor. Haftasonu güçlü rakibimize karşı kendi evimizde büyük bir sınava çıkacağız. Takımımıza güvenimiz tam. Kadromuzda çok sayıda eksik olsa da Ardeşen GSK olarak zoru seven bir ekibe sahibiz. Taraftarımızın da desteği ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Artık son virajlarda yol alıyoruz. Rize ve Ardeşen kamuoyunun, seyircimizin bizi bir an olsun yalnız bırakmadan desteklemelerini arzu ediyoruz.” dedi.

Play-off yarışında grup liderliği şanslarının az da olsa olduğunu vurgulayan Zenginal, "Gruptan çıkmayı garantiledik ama Muratpaşa Belediyespor ile deplasmanda yaptığımız maçı 3 farkla kaybederek liderlik şansımızı biraz zora soktuk. Rövanşta rakibimizi yenerek bekleyeceğiz. Tüm yaşanan şansızlıklara rağmen kendimize güvenimiz tam. Lig şampiyonu olmak, Türkiye kupasını kaldırmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.