Ardeşenspor Yeni Sezonu Açtı

Ardeşenspor Yeni Sezonu Açtı

Bölgesel Amatör Lig'in yeni temsilcisi Ardeşenspor, sezon açılışında sahasında Çaykur Rizespor A2 Takımı ile yaptığı hazırlık maçında 0 -0 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ardeşenspor, 2011- 2012 futbol sezonu açılışını Çaykur Rizespor A2 Takımı ile yapılan müsabaka ile gerçekleştirdi. Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumunda oynanan karşılaşma 0-0 berabere tamamlanırken, açılışa çok sayıda taraftar katıldı.

Sezonu Çaykur Rizespor A2 Takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla açan Ardeşenspor yönetimi, maç öncesi Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumunda A Takımı ve alt yapısını tanıtarak adeta rakiplerine gözdağı verdi.

ardesen.jpg

Sezon öncesi ciddi bir transfer dönemi geçiren Ardeşenspor kadrosuna dahil ettiği bir çok profesyonel futbolcu ile 3. Ligi hedefliyor.

Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu yaptığı açıklama da ilk olarak hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirterek, “Geçen yıl ilk hedefi 4. Lig olarak belirlemiştik ve bu hedefimize başarılı bir şekilde ulaştık. Şimdiki ilk hedefimiz 3 Lig. Bu hedefe de başarılı bir şekilde ulaşacağımıza inanıyorum. Bugün burada gelecekteki başarılarımızın temelini atıyoruz. Dışarıda 50 Bin, içeride 50 Bin toplamda 100 bin Ardeşenli olarak Ardeşenspor’umuza destek çıkmalıyız. Ardeşenspor’umuzu Bank Asya’ya kadar taşımalıyız.” çağrısında bulundu.

Yapılan bu çalışmaların, il olmaya aday Ardeşen'i ve Büyük Ardeşenspor’u yaratmak olduğunu söyleyen Başkan Çırakoğlu, “Büyük Ardeşenspor’u yaratmak için de ilk olarak kulübe yakışır tesislerin kulübe kazandırılması gerekiyordu. Kulüp olarak geçmişten gelen birikime ve herhangi bir taşınmaza sahip olmadığımızdan dolayı kurulması düşünülen tesis için geniş bir alana ihtiyaç duyulmuştu. Girişimlerimiz sonucu atıl durumda olan İlçe Mal Müdürlüğüne ait arazinin Ardeşenspor’a kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 3 yıl süren yoğun ve zorlu mücadelenin sonunda atıl durumda olan bu arazinin kulübümüze kiralanması sağladık. 12 Nisan 2007 Yılında Maliye Bakanlığı ile yapılan protokol ile 49 yıllığına kiralanan arazi üzerine, üzerinde spor kompleksi yapılmak şartıyla sözleşme imzalandı. Yapılan bu çalışmalar neticesinde, 2000 yılında söylenen “Kişilere muhtaç olmayan, Kalıcı, Gerçekçi Geliri olan Ardeşenspor’u” yaratmak için tarihi süreç başlatılmış oldu. Yapımı biten Ardeşenspor Sosyal tesisleri halı saha ve içersinde bulunan kafeterya ile bölge insanının gençlerinin sporseverlerin hizmetine sunulmuştur. Ve yine yapımı biten Ardeşenspor tesisi olan Patulya Otel geçen kısa zamanda bölgede turizmde aranan bir marka olmuş,  bölge turizmine çok büyük katkılar sunmaya devam etmektedir.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.