Atmaca Büyük Voli Vurdu !

Atmaca Büyük Voli Vurdu !

Rakipler Bize Çalıştı.. Süper ligde 30. Hafta sonu oynanan müsabakalar sonucunda Ç.Rizespor 20 puan birden toplayarak büyük bir avantaj elde etti.

Buna göre ligde hafta sonu oynanan ve küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçlarda yeşil-mavili takım lehinde sonuçlandı.
ATMACA BÜYÜK VOLİ VURDU!
 
Sergen Yalçın istifası sonrası gün yüzü göremeyen Gaziantepspor evinde Gençlerbirliği takımına mağlup olarak 36 puanda demir attı. Haftanın bir diğer kritik maçında Elazığspor, deplasmanda Bursaspor’a tek golle mağlup olurken, yine alt tarafta yer alan K.Erciyesspor kendi sahasında komşumuz Trabzonspor karşısında bir varlık gösteremeyerek sahasında beşlik oldu.
 
Dün akşam Antalya’da oynanan müsabakada ise ev sahibi takım Antalyaspor, ligde 9 haftadır deplasmanlarda galibiyet alamayan Sivasspor karşısında 1-2 mağlup olurken, Manisa’da oynanan Akhisar Belediye – Kayserispor karşılaşmasında ligin son sırasında yer alan ekip Kayserispor son dakika golü ile bir puana tav oldu.
 
Ç.Rizespor’un evinde küme düşme yolunda direk rakibi olan Konyaspor’u 3-1’le geçmesi ile yeşil-mavili takım neredeyse tulum çıkararak toplam 20 puan kazanmış oldu.
 
Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.