Atmaca Kartal Avladı

Atmaca Kartal Avladı

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında Rizespor, İstanbul’da Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında Rizespor, İstanbul Olimpiyat Stadı’ndaBeşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti. Yeşil Mavililere 3 puanı kazandıran golü 44. Dakikada Penaltıdan LuaLua kaydetti.

Yeni teknik Direktörü Hikmet Karaman ile Trabzonspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından 2. Resmi karşılaşmasına çıkan Rizespor, Beşiktaş’ı İstanbul’da mağlup ederek Karaman’a ilk galibiyet sevincini yaşattı.

Kupanın ilk maçında Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek kupaya 3 puanla başlayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş galibiyetiyle 6 puana yükselirken; Beşiktaş ise 3 puanda kaldı. Grupta puanı olmayan iki takımın karşılaşmasında ise Adana Demirspor, Sarıyer’i 1-0 mağlup ederek 3 puanla grupta 3. sırada yer aldı. Son sıradaki Sarıyer’in ise puanı bulunmuyor.

Grupta 3. Maçlar 24 Aralık Çarşamba günü oynanacak. 3. Haftada Rizespor, deplasmanda Sarıyer’e konuk olurken, Beşiktaş ise evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.