Atmaca Liderliği Korumak İstiyor

Atmaca Liderliği Korumak İstiyor

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Karşıyaka deplasmanında kazanarak liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Karşıyaka deplasmanında kazanarak liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kalpar, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'nın sezona büyük hedeflerle başladığını belirterek, ''Ancak beklentilerin altında kaldıktan sonra teknik direktör değişikliğine gittiler. Son 3 haftada ise yeniden çıkış yakaladılar. 3 maçtır kaybetmiyorlar. Biz ise ligde zirvede yerimizi sağlamlaştırmak için çabalıyoruz. Taraftarların keyif alacağı her iki ekip için çok çekişmeli geçecek bir maç olacak'' dedi.

Ligde 5 deplasman maçında 4 galibiyet elde ettiklerini ifade eden Kalpar, ''Karşıyaka deplasmanında da kazanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Ancak bunu başarmak için çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Karşıyaka deplasmanında kazanmak için futbolun doğrularını 90 dakika sahaya yansıtmak zorundayız. Bunu başarabilecek bir ekibiz'' diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.