Atmacalar hata yapmak istemiyor

Atmacalar hata yapmak istemiyor

Atmacalar hata yapmak istemiyor

 Geçtiğimiz sezon yaptığı 11 transferden sadece bir kaçından yararlanan ve diğer oyuncularından verim alamayan Yeşil Mavililer yeni sezon öncesi transferlerde hata yapmama arzusunda. Transferlerde tüm yetkiyi Teknik Direktör Hikmet Karaman”a veren Başkan Metin Kalkavan önceki sezon transferlerini gündeme getirerek “ Artık hata istemiyorum, yapacağınız transferlerde takımı sırtlayabilecek oyunculara ağırlık verin” dediği öğrenildi.

     Boşa para verdirmeyin

Başkan Metin Kalkavan”in takımda yer alan Patryk, Teddy, Nika örneğini vererek” Bu oyunculardan yeterince yararlanamadık, bize hazır oyuncu lazım, biz oyuncuyu sadece taktiksel olarak hazırlamalıyız,  yaşadığımız sorunları tekrar yaşamak istemiyorum. Yapılacak olan transferlerde futbolcunun kariyeri ve bize vereceği katkı önemli,  artik dikkatli olun ve takıma katkı yapacak oyuncularla bana gelin” dedi.

      Hedefi büyük tutun

Başkan Metin Kalkavan son 3 sezondur kil payı ligde kaldıklarını ve taraftarların tepkisi ile karşılaştıklarını belirterek” Artık hata istemiyorum, bu sezon 4 üncü sezonumuz olacak ve biraz daha profesyonelce düşünmenizi istiyorum. Ligde artık alt sıralar korkusu yerine üst sıralarda yer bulma hedefimiz olmalı” dedi.

        Görüşmeler başlıyor

-Hafta içinde iç transferde bazı oyuncular ile görüşmelerin başlayacağı belirtilerken bazı oyuncular ile ise yollar ayrılacak. Rizespor da kiralık olarak bulunan Makiadı ile tekrar masaya oturulmayacağı, kiralık diğer oyuncu Ertuğrul”un ise Bursaspor”a geri döneceği belirtilirken savunma oyuncusu Viera ile yeniden masaya oturulacak. Sivasspor dan sezon arasında kiralık olarak alınan ve bonservisi Rizespor da bulunan Ümit Kurt ile yeniden sözleşme imzalanacağı belirtildi.

      Orta sahaya güçlü adam

Çaykur Rizespor Makıadı ile yeniden masaya oturmama kararı alırken orta sahada güçlü ve takımı yönlendirebilecek bir oyuncu alacağı belirtildi. Skaut ekibinin bazı ülkelerde yaptığı izlenimlerin değerlendirilmesi ardından forvet ve orta saha ile sol ve sağ açıklara yeni oyuncular alınacağı belirtildi. Kweuke nin geçtiğimiz sezon ikinci yarının başında sakatlanması ile takımın düşüşe geçmesinin ardından bu oyuncunun alternatifinin mutlaka takıma kazandırılacağı bildirildi.

          3 lü bozulmak istenmiyor

Sözleşmesi bir yıl daha devam eden golcü Futbolcu Kweuke”nin takım içinde uyum sağladığı Eren Albayrak ve gol yollarında iyi anlaşan Deniz Kadah ile yeniden masaya oturulacağı bu 3 lünün yeniden takımda yer almasının istendiği bildirildi. Sezon başından ikinci yarının başına kadar iyi anlaşan 3 lü oyuncu ile Rizespor yeniden anlaşma peşinde.

       Düğün sonrası hızlanacak

2 Haziran tarihinde Teknik Direktör Hikmet Karaman”in İstanbul da yapılacak olan düğünü sonrası transfer işlemlerinin hızlanacağı belirtildi. İç ve diş transferde bazı oyuncular ile görüşmelerin sürdüğü bu görüşmeleri bizzat Teknik Direktör Hikmet Karaman in yönettiği belirtilirken karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından düğün sonrası bu oyuncular ile en az 2 yıllık sözleşme için masaya oturulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.