'Atmacalar' ikinci yarıya puanla başlamak istiyor

'Atmacalar' ikinci yarıya puanla başlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, kadroda Afrika ve Asya kupalarına giden oyuncular ve sakatlar nedeniyle eksikleri olduğunu, buna rağmen puan alarak ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlandıklarını, yaşanan olumsuzluklara rağmen iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

Ligde telafisi olmayan bir dönemin başladığını ifade eden Ferah, "Ligin ikinci yarısı her takım için zor geçecek. Özellikle alt sıralardan kurtulmak isteyen takımların işi çok daha zor. Bu nedenle her puan çok değerli. Alınacak bir puan bile lig sonunda alt sıralardaki ekiplere çok büyük katkı sağlayacak" dedi.

Sezonun ikinci yarısına Galatasaray maçı ile deplasmanda başlamalarının şanssızlık olduğunu ama her şeye rağmen puan almayı hedeflediklerini kaydeden Ferah, şöyle konuştu:

"Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı. Son oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a kaybetmeleri bu maçın zorluk derecesini bir kat daha artırdı. Afrika Kupası’nda bulunan Viera, Kweuke, Asya Kupası’nda bulunan Ali Adnan bu maçta yer alamayacak. Murat Duruer, Giray Kaçar, kaleci Serkan Kırıntılı ve Holosko sakatlıkları nedeniyle son çalışmada yer alamadı. Önemli eksiklerimiz var ama Galatasaray deplasmanında eksiklerimize rağmen puan alarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz."

Ferah, Antalya kampını tamamlayan kafilenin bugün İstanbul’a geçerek kampa gireceğini sözlerine ekledi.

Yeşil-mavili ekibin Galatasaray karşısına Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Koray Altınay, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Liban Abdi, Holosko, Obraniak ve Deniz Kadah 11’i ile çıkması
bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.