Avni Aker doldu taştı

Avni Aker doldu taştı

Bordo-Mavililer maçın son düdüğüne kadar takımlarına destek verdi.

Trabzonspor’un CSKA Moskova ile oynadığı karşılaşmada Avni Aker Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Süper Lig maçlarında yer yer boşlukların gözlemlendiği stat dün geceki kritik mücadelede tam anlamıyla dolmuştu.
TERÖR OLAYLARINA TEPKİ

Tribünleri dolduran Bordo-Mavili taraftarlar kendilerine dağıtılan Trabzonspor bayraklarıyla takımlarına coşkulu bir şekilde büyük destek verdiler. Mücadele öncesi statta çalınan 10. Yıl Marşı ile başlayan tezahürat desteği maçın son düdüğüne kadar devam etti. Karşılaşmanın 61. dakikasında artık gelenekselleşen kutlamasını yapan Bordo-Mavili taraftarların tribünde açtıkları pankartlar ve dövizlerde asker figürlerinin olması dikkat çekti. Birçok Bordo-Mavili
taraftar asker selamı vererek, son dönemde yaşanan terör olaylarına tepkisini ortaya koydu. Trabzonsporlu seyirciler son dakikaları büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan maçın 0-0 berabere bitmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşadılar.
500 CSKA'LI VAR

Zorlu maçta konuk ekibin taraftarları da takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 500 civarında CSKA Moskova’lı seyirci kendilerine ayrılan misafir tribününde takımlarına destek verdiler. Rus taraftarlar mücadele sonunda deplasmanda alınan 1 puanın memnuniyetini yaşadı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.