Baklayı Ağzından Çıkardı!

Baklayı Ağzından Çıkardı!

Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker`den önemli mesajlar..

Bu Galibiyet Daha Anlamlıydı!

Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, eski takımı Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek, çok önemli ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Basın toplantısında bir gazetecinin : “Hocam, ligin ilk devresinde Konyaspor’un başında görev yapıyordunuz ve bizi orada 2-1 mağlup ettiniz. O maçtan sonra büyük sevinç yaşamıştınız. İkinci devre Ç.Rizespor’da görev yapıyorsunuz ve son maçta eski takımınızı 3-1 mağlup ettikten sonra çok daha büyük sevinç duydunuz. Size göre hangi galibiyet daha anlamlıydı? Sorusuna karşı şöyle cevap verdi:

“  Konya’da hizmet yaptım ve güzel günler yaşadım. Şampiyonluk yaşadım. Hepsini seviyorum, fakat şuanda Rize’nin başındayım. Bana sorarsan şimdiki galibiyet çok daha anlamlı. Çok kritik maç oynadık ve kazandık. Biz bir yerlere hizmet ediyoruz, bugün burada yarın başka bir yerde. Bu ligde kalmamız çok önemli. Hem benim için, hem Başkan için hem Rize için” dedi.

Kulüp Başkanı Metin Kalkavan’ın “ Fenerbahçe takımına karşı bir sürpriz bekliyorum” açıklamasının kendisine hatırlatılması üzerine teknik direktör Tütüneker, şöyle cevap verdi.

“Son Maça İşi Bırakmak İstemiyoruz”

“  Fenerbahçe maçında puan çıkarmak elbette bizim için çok önemli. Şuda bir gerçek ki her takım Kadıköy’den puan alamıyor. Belkim Başkanım o sürprizi ortaya çıkarmıştır. Biz orada iyi futbol oynayarak, puan çıkarmaya çalışacağız. Biz Konya maçında da zaman zaman iyi oynamadık. Önemli olan üç puan ve onu da aldık. Kadıköy’de ne şartlar altında maç yapacağımız biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Son maça işi bırakmak istemiyoruz. Elazığspor maçında büyük stres olur. O maç öncesi işi bitirmek ve rahatlamak istiyoruz. Bu işin ekonomik boyutu da  var ve son dört maçta tüm puanlara takibiz” ifadesini kullandı..

Yarın Ne Olur Belli Değil..

Başkan Kalkavan’ın gelecek sezon Uğur Hoca ile devam etmek istiyoruz sözlerine karşı Tütüneker şöyle cevap verdi:

“ Yarın ne olur belli değil. Daha çok erken dört haftamız daha var. Şu dönemi bir geçelim oturur , konuşuruz. Biz buradayız ve ilk görüşeceğimiz takım Rizespor’dur. Elbette Başkana ve kulübe saygı duyuyorum. Futbolda her şey olur, ben çok yaşadım bu tip durumları” cümlesini kullandı.

İstanbul BŞB ve Cihat Arslan’ı tebrik ediyorum

PTT 1.Lig şampiyonu İstanbul BŞB takımını tebrik eden Tütüneker; “Cihat hoca benim eski takım arkadaşım. Geçen sezon düştüler, bu sezon tekrar süper lige geri döndüler. Tebrik ediyorum, önemli bir başarının altına imza attılar” dedi.

Baklayı Ağzından Çıkardı!

A2 takımının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu, fakat kendilerinin zor durumda olduklarından alt yapıya fazla zaman ayıramadığını vurgulayan Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker;” Önümüzdeki sezon onlara daha çok değer vereceğiz. Bundan sonra daha çok ilgileneceğiz ve sene başı kampa getireceğim birçok oyuncu var” diyerek önümüzde ki sezonda Ç.Rizespor’un başında devam etmek istediğinin sinyalini erkenden vermiş oldu.

Serkan’a Övgü

Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker; “Kaleci Serkan’ın performansından çok memnunum. Özellikle son haftalarda müthiş maçlar oynadı, kurtarışlar yaptı. Diğer futbolcularımda performansını artırdı. Hepsinden Allah razı olsun. Bu iş sif bizden bitmiyor, takım olmak böyle bir şey” dedi.

23 Nisan’ı Kutladı

Kendisinin de iki evlat babası olduğunu hatırlatan Tütüneker ;” 23 Nisan Çocuk bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun, benimde iki evladım var ve onlarda bir yerlerde bu büyük coşkuyu kutluyor” şeklinde konuştu.

Hakemlerden Memnunum..

Yeşil-mavili takımın teknik patronu Tütüneker, son olarak Fenerbahçe maçına atanan hakem Tolga Özkalfa için” Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmayı sevmiyorum. Hepsi iyi niyetli. Hata olabilir. Çünkü anlık karar veriyorlar. İnşallah hakem şansı yanında olur” dedi.

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.