Bana Bu Adamı Bulun !

Bana Bu Adamı Bulun !

Cavcav, Karaca’ya Sahip Çıktı! Sezon başı adı Ç.Rizespor teknik direktörlüğü görevine geçen M.Ali Karaca’ya Ankara’nın köklü kulübü Gençlerbirliği sahip çıkıyor.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayıran Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Eskişehirspor maçı öncesi M.Ali Karaca ile temas kurarak kendisini Ankara’ya davet etti.

Bana Bu Adamı Bulun!

Başkan Cavcav’ın özellikle geçen sezon oynanan ve 5-1 kazanılan Gaziantepspor maçını defalarca izlediği ve danışmanlarına ;” Kim bu takımın hocası ?, böyle futbol Türkiye’de oynatan hocayı tanımak istiyorum?, Bu takımı hangi hoca Barcelona gibi oynatıyor ? Bana bunu getirin dediği, bu gelişmeler sonrası M.Ali Karaca’nın boşalan Gençlerbirliği teknik direktörlüğü için Ankara’ya davet edildiği biliniyor.

Yerli Hoca olursa görevi kabul etmeyecek!

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav`ın Güney Afrika Milli Takımı’nı çalıştıran Eprahim Mashaba ile anlaşması halinde, M.Ali Karaca’yı bu hocanın birinci yardımcı hocası yapmak istediği gelen bilgiler arasında yer alırken, yabancı hocanın Cavcav ile anlaşamaması durumunda Karaca’nın yerli bir teknik direktör ile çalışmayacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan bu gelişmeler sonrası teknik direktör M.Ali Karaca’nın Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve transfer komitesi Başkanı Koray Deniz’i arayarak müsaade isteyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HABER: SELİM DENİZALP

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.