Bank Asya'nın Barcelona'sı Çaykur Rize

Bank Asya'nın Barcelona'sı Çaykur Rize

Çaykur Rizespor'un Bank Asya 1. Ligde bu sezon oynadığı tüm maçları canlı yayınlayan TRT, Çaykur Rizespor'un önümüzdeki 4 maçını da canlı yayınlayacak.

Çaykur Rizespor'un 15 gün içerisinde oynayacağı birbirinden zorlu 4 karşılaşması TRT'den canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor'un Bank Asya 1. Ligde bu sezon oynadığı 5 karşılaşmayı da canlı yayınlayan TRT, Yeşil Mavililerin önümüzdeki 4 karşılaşmasını da canlı yayınlayacak.

Bank Asya 1. Ligde 10 puanlı ikinci sırada bulunan Çaykur Rizespor'un 6., 7., 8. ve 9. hafta oynayacağı 4 karşılaşma da TRT'den canlı yayınlanacak. Önümüzdeki 4 karşılaşmanın da TRT'den canlı yayınlanacak olmasıyla TRT, ilk 9 maçını canlı yayınlayacağı Yeşil Mavililere abone olmuş olacak.

TRT, Çaykur Rizespor'un 6. haftada 15 Ekim Cumartesi günü saat:13.30'da Kayseri'deki Kayseri Erciyesspor, 7. haftada 20 Ekim Perşembe günü saat:20.00'de Rize'deki TKİ Tavşanlı Linyitspor, 8. haftada 23 Ekim Pazar günü saat:19.00'da İzmir'deki Bucaspor ile 30 Ekim Pazar günü saat:13.30'da Rize'deki Konyaspor karşılaşmalarını canlı yayınlayacak.

Ligin ilk 9 haftasında Yeşil Mavililerin 9 karşılaşmasının da TRT'den canlı yayınlanacak olması Çaykur Rizespor'un, Bank Asya'nın Barcelona'sı olduğu yönündeki görüşleri ağırlık kazandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.