Beşiktaş:0 Kayserispor:2 Maç Özeti Ve Golleri

Beşiktaş:0 Kayserispor:2 Maç Özeti Ve Golleri

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçında Beşiktaş, evinde Kayserispor'a 2-0 kaybetti.

Guti’yi ligde ilk kez oynatırken, rakibin en savaşçı orta sahalardan birine sahip, Kayserispor olduğunu unuttu! Kötü gidişe müdahale edemedi, tüm inisiyatifi Şota’nın öğrencilerine teslim etti...



Her şey apaçık ortadayken, maç sonrasında kameraların karşısına çıktı, topu futbolcularına attı: Devre arasında bile uyardım ama olmadı. Söylediklerimi yapamadılar, daha da kötü oynadılar.

Dinamo Kiev duymasın

 

Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev karşısına çıkacak Kartal, ligde kayıpları oynadı. Camia, Kayseri karşısındaki kötü futbol ve hakemin de katkısı ile uçup giden üç puan yüzünden kahroldu. Carvalhal, tel tel dökülen orta sahaya Ernst’i sokmazken, takımın yıldızları da bir türlü parlayamadı. Sağ ayaklı Ekrem’in solbek oynatılmasına kimse anlam veremedi. Kötü, hava Kartal’ı olumsuz etkiledi. Takım maç sonu yuh ve ıslık sesleri arasında uğurlandı.

Akıllar Avrupa’da

Beşiktaş, Kiev maçına kilitlenmişti sanki. Maça da durgun başladı. Beşiktaş’ın 9’da Edu, 19’da Guti’nin serbest atışlarındaki gol girişiminde kaleci Gökhan başarılıydı. Bu yarıda Q7 ve Simao kanatlarda etkisiz kaldı. Uzun aradan sonra takımına geri dönen Guti’nin istekli oyununa, Aurelio dışında ayak uyduran olmayınca ortadan tehlike çıkmadı. Edu’nun da bireysel çabası yetmedi.

Sonucu hakem belirledi

İkinci yarı oyun temposu düştü. Konuk ekipten Amrabat, tek başına maçı çevirdi. 65’te Toraman top yerine Amrabat’a gidince Furkan düzeltip vurdu: 0-1. Hakem dediğin biraz olsun topu bilecek. Özgün Yankaya verdiği tüm kararlarda, bilmediğini kanıtladı. 80’de ceza alanı içinde kaleci Gökhan Değirmenci, İbrahim Toraman’a uçarak yumruk attı. Pozisyon çok açık ve netti. Penaltı ve kaleciye kırmızı kart. Ne hikmetse orta hakem gözünün önündeki olayı görmedi. Yan ve dördüncü hakem de görmemezlikten geldi! Hemen arkasında gelişen atakta yine Amrabat çıktı sahneye. Troisi’ye al da at dercesine bıraktı. O da bunu yaptı: 0-2. Takıma yağmur çamur demeden destek veren taraftar, Ernst’in sahada olmadığını sorguladı. Tribünden yükselen haklı feryadı alkışlamak lazım. Bir de sahanın yıldızı Abramat oyundan alınınca gösterilen tepki, Siyah-Beyazlı tribünlerin ayrıcalığını bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.