Bikoko'nun Yokluğu Etkiledi!

Bikoko'nun Yokluğu Etkiledi!

Rize'de golsüz biten karşılaşma sonrası her iki takımın teknik direktörlerinin açıklamaları şöyle:

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Bikoko'nun olmayışı bizi etkiledi. Son dakikada direkten dönen top galip gelmemizi istemedi" dedi.

Kalpar, golsüz bebarebere biten İstanbul Güngörenspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Bu maçı kazanmak bizi bir adım öne taşıyacaktı'' dedi ve hafta içi oyuncularına maçın zor geçeceğini söylediğini belirterek, ''Bu tür maçları kazanmak önemli. Kolay gibi görünebilir ama en zor maçlardan biriydi. Mücadeleci bir maç oldu. Gol pozisyonu üretemedik. Rakip de iyi kapandı'' diye konuştu.

Maç süresince 13 köşe vuruşu kullandıklarını kaydeden Kalpar, şunları söyledi: ''Rakibimiz hiç köşe vuruşu kullanmadı. Maç biterken direkten dönen topumuz da oldu. Bikoko'nun yokluğu önemliydi. En fazla gol atan oyuncumuzdan yoksun kalmak bizi etkiledi. Mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak bizim için büyük avantaj olacak.''

-İstanbul Güngörenspor cephesi-

İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu ise yükselişe geçmek için fırsat aradıklarını belirterek, ''Çıkış yapacağımız maçlarda bireysel hatalar yaptık. Diğer takımlara göre iyi ama kısıtlı bir kadromuz var. Devre arasında yapacağımız transferlerle ikinci yarıya daha iyi bir kadro ve moralle gireceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.