Ç-Rizespor 1 - 5 Fenerbahçe

Ç-Rizespor 1 - 5 Fenerbahçe

Spor toto süper lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Ç.Rize karşılaşmayı hiç ummadığı bir skorla bittir. Maç 5-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

   Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor ile Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe Rize yeni şehit stadında karşı karşıya geldi. Her iki takım içinde çok önemli bu karşılaşmadan istediğini alan Fenerbahçe oldu. Ç.Rizespor ise hiç ummadığı bir skorla  90 dakikayı tamamladı. Fenerbahçe sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maça Fenerbahçe golle başladı . 5. dakika da Mehmet Topuz karşılaşmada ki ilk golü kaydetti. 8.  ve 35. dakika da Moussa sow ise  meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.  49. dakika Pierre Webo 55. dakika da Caner Ekin ile Fenerbahçe skoru 5-0'a getirdi. Ç.Rizespor'un tek golü ise 62. dakika da Deniz Kadah'tan geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Maç 5-1 Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 56'ya yükseltirken Çaykur Rizespor ise 28 puanda kaldı. Ligin 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Bursaspor'u ağırlayacak. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Başakşehir'le mücadele edecek



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.