Ç. Rizespor’da Olaganüstü Kongre Kararı aldı

Ç. Rizespor’da Olaganüstü Kongre Kararı aldı

SÜPER LİGDEN TFF 1.LİGE DÜŞEN ÇAYKURRİZESPOR’DA OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALINDI.

 YEŞİL-MAVİLİLERİN 86.OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ 10 EYLÜL 2017 PAZAR GÜNÜ, ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA 17 EYLÜL 2017 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK.

 
9 YILDIR KULÜP BAŞKANI OLAN METİN KALKAVAN’IN YERİNE ESKİ BAŞKANLARDAN HASAN KEMAL YARDIMCI’NIN SEÇİLMESİ BEKLENİYOR.
 
Son 4 yıldır mücadele ettiği Spor-Toto Süper Ligden 6.kez düşen ve TFF 1.Ligde zirve mücadelesi planları yapan ÇaykurRizespor’da olağanüstü kongre kararı alındı.
 
Yeşil Mavililerin Olağanüstü kongresinin çoğunluğu sağlanması halinde 10 Eylül 2017 Pazar günü Saat 13.30 da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacağı açıklandı. Çoğunluğun sağlanmaması halinde ise olağanüstü kongrenin 17 Eylül 2017 Pazar günü yine aynı yerde aynı saatte bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılacağı duyuruldu.
 
Tam 9 yıldır ÇaykurRizesporun Kulüp Başkanı olan Metin Kalkavan bu kongrede aday olmayacağını ve görevi eski başkanlardan kendisi gibi armatör olan Hasan Kemal Yardımcı ’ya devir edeceğini açıkladı.
 
Anımsanacağı gibi yeni Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Hasan Kemal Yardımcı 1984 yılında Çaykur Rizespor’un 8.Başkanlığını yapmıştı. Eski İstanbul AKP Milletvekillerinden ve eski Milli Savunma Bakan Yardımcısı olan Hasan Kemal Yardımcı’nın kardeşi Servet Yardımcı 14 yıldır Futbol Federasyonunda 1.Başkan Vekilliği ve UEFA da da AS Başkanlık yapıyor.
 
Toplam 777 üyesi bulunan Çaykur Rizespor’un bu üyelerinden yıllık aidatlarını yatıran 153 kişi bu kongrede OY kullanma hakkına sahip.
 
FAİK BAKOĞLU-RİZE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.