Çağrı Yarkın Açığını kapatmak istiyor

Çağrı Yarkın Açığını kapatmak istiyor

Bolu da gerçekleştirilen kampta hazırlık maçında ayak bileğinde çatlak oluşan ve takımdan ayrılan Çağrı Yarkın sakatlığının düzelmesiyle birlikte Mehmet Cengiz sosyal tesislerinde yardımcı hocalar nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.


Ç.Rizespor’da 4.sezonunu geçiren ve takımdan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşayan çağrı takım hafta içi hafta sonu maçlarını oynamaya başladığı için bende çift antrenmanla açığımı kapatıp önümüzdeki hafta takımımla birlikte olmak istiyorum açıklamasını yaptı.

Takımıma katkı sağlamak için sabırsızlık duyuyorum diyerek futbola olan özlemini dile getiren çağrı takımında durumunun iyi olduğunu son mağlubiyetin konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını bunu evlerinde oynayacakları tavşanlı maçıyla telafi edeceklerini söyledi.

Çağrı 4 sezonunu geçirdiği Rizespor’da bütün acıları yaşadığını bu sezonun çok farklı olduğunu ifade ederek Rize halkı başarı istiyor ben bu taraftarı çözdüm onların ne istediğini çok iyi biliyorum onların istediği başarı için çalışıyoruz bu zamanlarda birbirimize kenetlenirsek bu başarı daha da çabuk gelecektir açıklaması ile bütünlük çağrısı yaptı.

Çağrı Rizespor’a karşı oynarken buraya geldiğimizde ayaklarımız titrerdi bunun yeniden geri dönmesi bizim ve taraftarımızın elinde bunu hep birlikte geri getireceğimize inancım tam dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.