Çayelispor İddialı Geliyor

Çayelispor İddialı Geliyor

Çayelispor Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, camiaya umut saçarken, hem iddialı hem ölçülü konuştu.

Bu sezon BAL liginde Rize ilini temsil edecek olan iki takımdan biri olan Çayelispor, sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giderek Başkanı ve Teknik direktörünü değiştirdi.

Mustafa Baltacı’nın görevi bırakması ardından tek liste ile gidilen kongrede Başkan seçilen Arıcı, ilk demeçinde camiaya umut dağıttı.

Yeni bir kadro kurduklarını belirten Arıcı, “ Hedef tabii ki şampiyonluk. Bu hedefi oyuncularımızın sahada göstereceği performans belirleyecek. Maddi olarak bir problem yaşamıyoruz. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, siyaset ve iş dünyasından gereken yardımları alıyoruz. Asıl amacımız Çayeli halkını bu statta çekmek. Tribünlerin dolması, taraftarlarımızla bütünleşmemiz gerekiyor. Sezonun ilk maçı olan Ardeşenspor karşılaşmasında centilmence bir mücadele bekliyorum. Yenmek, yenilmek önemli değil. Önemli olan iki kardeş takımın Fair-Play  çerçevesi içinde mücadele etmesi. Ev sahibi biziz ve gereken misafirperverliği en üst düzeyde Ardeşenspor’a göstereceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çayelispor yönetim kurulu üyesi ve sportif As Başkanlık görevini yürüten Kadir Engin ise, bu sezon değişik bir yapının içine girdiklerini belirterek;” Çok genç bir takım kurduk, kısa bir zamanda iyi oyuncuları bünyemize kattık. Geçen sezon ki çekirdek kadromuzdan 7-8 kişiyi kadromuza tuttuk. 98 grubumuzdan bazı oyuncuları A takıma aldık. Pırıl, pırıl bir kadro oluşturduk. Transferde ince eleyip,  sık dokuduk. Deyim yerinde ise nokta transferler yaptık. Yüksel hocamız önderliğinde çalışmalarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Tesis anlamında bir sıkıntı yaşamıyoruz , 2. Lig ayarında tesisimiz var. Stadın konum olarak yeri çok güzel ve ışıklandırma sistemi yakın zamanda devreye girecek. Tek sorun olarak saha zemini diyebilirim. En kısa sürede saha zeminimizi değiştirmeyi düşünüyoruz. Çayelispor 20-30 senedir çok geride kaldı. Buradan Giresun’a kadar 15-20 takım profesyonel liglerde oynuyor. Çayeli, Türkiye’nin en büyük ilçeleri içinde yer alıyor. Kurumsallık adına bu sene çok önemli adımlar attık. Bu takım için bir çivi bile kim çakmışsa hepsinden Allah razı olsun. Yeni yönetim olarak önceliğimiz kulüp olmak, bu sene ilk beş içinde olacağımızı tahmin ediyorum” ifadesini kullandı.

Öte yandan teknik direktör Yüksel Yelkenci nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, Ç.Rizespor U21 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Karşılaşmayı bir çok futbol severin yanısıra Ç.Rizespor teknik kadrosundan Sedat Karabük ve Yusuf Tokaç`ta takip etti.

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.