Çaykur Rize'de Hedef GAG

Çaykur Rize'de Hedef GAG

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da hedef GAG'tan 9 puan çıkarmak.

aykut,ferahBank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, ligin ilk haftasında kazanarak sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ilk haftada sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Ardından Adanaspor ile deplasmanda ve üçüncü haftada iç sahada Göztepe ile karşılaşacağız. İlk maçın sahamızda ve seyircimizin önünde olması önemli. Bu maçı kazanarak sezona üç puanla başlamak istiyoruz'' dedi.

Çaykur Rizespor'un her zaman hedefinin olduğunu ifade eden Ferah, ''Bu hedef doğrultusunda uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok genç ve iyi bir kadromuz var. Ancak hocamızın isteği doğrultusunda takıma iki oyuncu katılması için çalışmalarımız var. Amacımız bu transferleri bayram öncesi tamamlayarak, sezona tam kadro olarak hazırlanmak. İlk haftalar çok önemli. Taraftarımız desteği ile sezona iyi bir giriş yaparak, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Yeni sezon açılışını 4 Eylül'de Yeni Rize Şehir Stadı'nda Trabzonspor ile yapacakları hazırlık maçı ile gerçekleştireceklerini kaydeden Ferah, taraftarları sezon açılışına beklediklerini vurguladı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.